Over Eyedetail.
Elk project heeft zijn eigen identeit en kleur. Hierdoor blijft alles zich ontwikkelen en dat is waar Eyedetail voor staat

Eyedetail is een Nederlands onderneming dat begonnen is als filmbedrijf, en is een jong en ambitieus bedrijf dat zich richt op het visuele aspect van marketing voor bedrijven. Anno 2016 wordt de communicatie naar buiten toe voor bedrijven steeds belangrijker. Er zijn veel ondernemingen en daarom moet uw onderneming zich kunnen onderscheiden.

Zo heeft het visuele aspect van websites en promotiemateriaal een steeds prominentere rol gekregen. Daarmee bedoelen wij o.a. de foto’s, video’s en webdesign van uw website. Uit diverse onderzoeken is gebleken dat internetgebruikers sneller een aankoop doen via een website als de site er mooi uitziet en visueel aanspreekt. Op dat punt kunnen wij u goed helpen.

Eyedetail heeft veel ervaring met het maken van professionele video’s met een mooie uitstraling en een goede kwaliteit. Ons werk kunt u vinden op deze website op de pagina ‘work’. Naast ons specialisme video zijn we ook zeer ervaren in het fotograferen voor o.a. websites en folders en het maken van websites.

Daarom bieden wij een alles-in-1 deal aan: wij bouwen uw website, zorgen voor de fotografie en de video’s en ook voor uw marketing. Dit scheelt u veel kosten en tijd en u hoeft maar met één partij uw wensen te overleggen. Praktisch en snel zodat u gelijk aan de slag kunt met de website en het promotiemateriaal van uw website.

Benieuwd naar onze services? Neem dan contact met ons op via de contactpagina op deze website. Wij horen graag van u en wellicht zien wij u in de toekomst.

Jelmer de Waard.

Office manager

Jelmer de Waard co-director

Nick Kawaler.

Creative director / Founder.

Nick Kawaler video web fotograaf director

Elvira Vlaskamp.

Geluid / Productie.

Elvira Vlaskamp Productie geluid

Marleen Palings.

Communicatie.

Marleen Palings communicatie Amsterdam

Willemijn Casas.

Fotograaf.

Willemijn Casas Fotografie

Werk met Eyedetail.

Werken met Eyedetail brengt een aantal voordelen met zich mee, hieronder
ziet u een paar voorbeelden waar wij trots op zijn.

Hart voor elk project eyedetail
hart voor elk project.
Laatste trends eyedetail
op de hoogte van laatste trends.
Video's zijn betaalbaar eyedetail
betaalbaar.
Flexiebel logo Eyedetail
flexibel.
Altijd kwaliteit Eyedetail
kwaliteit.
Oog voor detail eyedetail
oog voor detail.