De voordelen van videoachtergronden.

datum10-12-15
''Daarnaast ziet een videoachtergrond er professioneel uit en geeft het een moderne uitstraling''

De voordelen van videoachtergronden.

De voordelen van videoachtergronden voor uw website.

Het kan zijn dat u al een videoachtergrond gespot hebt op deze website: een video in de achtergrond op een webpagina die het volledige scherm vult en met tekst etc. eroverheen geplaatst. Momenteel zijn videoachtergronden een hit in de webdesign wereld, mede door HTML5 en de explosieve groei van responsive webdesign. Videoachtergronden hebben veel voordelen voor uw website. Meer over deze voordelen vindt u hier.

Een goede video vertelt namelijk meer dan duizend woorden. Tekst kan soms minder goed een boodschap overbrengen dan een video, want een video maakt een gevoel los, kan grappig zijn, vertelt een verhaal en kan een product beter in beeld brengen dan een stuk tekst. Het kan uw bedrijf of organisatie tot leven brengen op uw website, waarschijnlijk nog beter dan met enkel een stuk tekst.

Online video’s worden ook steeds populairder: YouTube groeit al jarenlang gestaag door en op Facebook kijkt 50% van de Amerikaanse gebruikers dagelijks een video. De trend van videoachtergronden speelt hier perfect op in. Door videoachtergronden verbindt u de bezoekers van uw website met uw product of dienst. Een video zal snel de aandacht trekken en die aandacht ook langer vasthouden.

Daarnaast ziet een videoachtergrond er professioneel uit en geeft het een moderne uitstraling aan uw website, iets wat u natuurlijk graag wilt bereiken.
Overtuigd van de voordelen van videoachtergronden op uw website? Eyedetail kunt u verder helpen met het realiseren van videoachtergronden voor uw eigen website. Meer info? Neem dan contact met ons op.

Voor meer informatie over de websites van Eyedetail klik dan HIER

nick kawaler.

creative director.

Heeft u een bedrijf, product of evenement waar u graag een blog over heeft neem dan contact op met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

Lees meer op Eyedetail.