Jurassic World.

datum23-06-15
Videobanden slijten trouwens snel als je 20x per dag doorspoeld naar alle dino actie.

Jurassic World.

Jurassic World
Eindelijk was het dan zover.. Jurassic World. De film waar ik persoonlijk al ongeveer acht jaar op aan wachten was. Acht jaar geleden begonnen namelijk de geruchten over een Jurassic Park 4, maar die film werd meerdere malen gecanceld. De film maakte al mijn verwachtingen waar. Jurassic Park is de film die alles veranderde als het gaat om special effects. Zelf was ik als klein jongetje helemaal weg van dinosaurussen dus je kan wel begrijpen dat de videoband van Jurassic Park vaak in VCR terecht is gekomen. Videobanden slijten trouwens snel als je 20x per dag doorspoeld naar alle dino actie.

 

Talloze knipogen naar de film uit 1993.
Jurassic World heeft een grote verantwoordelijkheid om de franchise te respecteren en het vooral niet te verpesten. In de trailer kon je al zien dat ze een nieuwe dinosaurus hadden gemaakt genaamd de Indominus Rex en dat de raptors samenwerkte met hoofdrol speler Chris Patt. Dit zorgde wel voor wat twijfel maar met Steven Spielberg als executive producer had ik hier alle vertrouwen in. En niets bleek minder waar, Jurassic Park wordt op een geweldige manier geëerd. Door de hele film zijn er talloze knipogen naar de film uit 1993. Het grappige daarbij is trouwens dat het woord Jurassic Park nooit wordt uitgesproken, ze spreken over het oude park. Daarnaast vond ik de spanning opbouw ook zeer goed gelukt. Je valt van de ene actie-scene in de andere, de tijd vliegt daardoor ook voorbij.

 

Waanzinnig genoten
Als Jurassic Park fan heb ik waanzinnig genoten van Jurassic World. Ik denk dat ook deze generatie het perfect naar hun zin zullen hebben bij het kijken van deze film. En voor de wat oudere generatie, zodra je de welbekende tune hoort bij beelden van een het park wat af is. Dat zijn de momenten dat je weer even terug in je jeugd kruipt en alleen maar kunt genieten zonder te denken aan rekeningen, verantwoordelijkheden en de toekomst. Jurassic World is een perfecte opvolger van Jurassic Park en kan van mij zeker nog een extra bezoekje in de bios verwachten.

Wil je meer te weten komen over Jurassic World? Bezoek dan eens www.jurassicworld.com de site doet niet onder voor de film!

 

Eyedetail blog jurassic world

nick kawaler.

creative director.

Heeft u een bedrijf, product of evenement waar u graag een blog over heeft neem dan contact op met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

Lees meer op Eyedetail.