Love Case: video op (uw) bruiloft

datum12-05-15
Lovecase is een nieuw gelanceerd concept van Eyedetail, een onderneming die gespecialiseerd is in video en foto voor bruiloften. www.lovecase.nl

Love Case: video op (uw) bruiloft

Drie redenen waarom u moet kiezen voor video op (uw) bruiloft

Trouwfoto’s worden al ontzettend lang gemaakt: u heeft waarschijnlijk wel de foto’s van de bruiloft van uw ouders of grootouders gezien. Nieuw op bruiloften is video, en Lovecase biedt dit ook aan. Video is een andere manier van het vastleggen van deze speciale dag, en heeft vele voordelen. Drie van die voordelen leest u hier.

Video biedt meer dan foto’s

Trouwfoto’s zijn natuurlijk ook er mooi, maar op foto’s is niet alles zichtbaar: vaak zijn ze geposeerd en is niet te zien hoe de sfeer en wat de overall experience was. Met video kan dit wel, en bij Lovecase zelfs in full-hd. U kunt na afloop alle kleine, maar mooie extra’s zien en horen. Denk bijvoorbeeld aan het feest na het ja-woord; u hoort de muziek en ziet uw gasten dansen. Dit geeft meer dimensie dan enkel een foto. Daarnaast is een video vaak leuker dan een foto, omdat er meer gebeurt. Lovecase gebruikt de laatste film- en montagetechnieken, zodat de video er mooi en professioneel uitziet.

Video is praktischer

U kunt natuurlijk foto’s laten maken, maar soms zegt een filmpje meer dan 70 foto’s. Met video hoeft u ook geen trouwfoto’s door te spitten na afloop en een fotoalbum te maken, want u heeft enkel een video waarin alles te zien is. Dit bespaart tijd, en het is ook handiger om familie en vrienden enkel een filmpje te laten zien in plaats van tientallen afbeeldingen. Video is in dat opzicht zeker praktischer.

Video is makkelijker te delen

Na afloop van de bruiloft wilt u natuurlijk deze mooie dag delen met uw vrienden en familie op bijvoorbeeld Facebook. Een video is daarbij veel makkelijker dan vele foto’s: uw dierbaren hoeven enkel het filmpje te kijken om te weten hoe deze dag eruit zag en verliep, en zij kunnen deze video gemakkelijk delen met anderen. De video’s die Lovecase maakt zijn makkelijk te delen op social media, en wij maken ook sfeerimpressies van 15 seconden, wat handig is voor Instagram. Zo kunnen de mensen die niet aanwezig konden zijn, toch de sfeer proeven.

Video bij Lovecase

Lovecase is een nieuw gelanceerd concept van Eyedetail, een onderneming die gespecialiseerd is in video en foto voor bruiloften. Wij maken professionele video’s, en nu ook voor uw bruiloft. Naast video verzorgen wij fotografie voor de belangrijkste dag uit uw leven, en ook de foto’s die wij maken zijn niet standaard: niet geposeerd maar spontaan, met uitstekende beeldkwaliteit. Zijn deze redenen genoeg voor u om video voor uw bruiloft te kiezen? Dan kunt u contact met ons opnemen via deze website: www.lovecase.nl

nick kawaler.

creative director.

Heeft u een bedrijf, product of evenement waar u graag een blog over heeft neem dan contact op met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

Lees meer op Eyedetail.