Foto.

You don't take a photograph, you make it.

You don't take a photograph, you make it.

Stel u voor: u ziet een nieuwsbericht over een surfwedstrijd met een foto van alleen een surfplank, en een nieuwsbericht met een actie foto van een surfer. Op welke zult u eerder klikken? Grote kans dat u onbewust toch voor die met die spectaculaire foto kiest. Uit onderzoek blijkt namelijk dat bezoekers van een website meer dan zes keer zoveel foto’s onthouden als tekst. Dat mensen graag foto’s zien, blijkt uit bijvoorbeeld de Facebook statistieken: 250 miljoen foto’s worden per dag geüpload.
Fotografie is zoals u kunt lezen ontzettend populair én belangrijk voor websites en marketing.

Mooie portretfotografie quotes bedrijven

Fotografie: onmisbaar voor marketing

Foto’s maken doet bijna iedereen, om ze vervolgens op bijvoorbeeld Instagram te plaatsen: de gebruikers van Instagram groeien met de dag, en het zijn er nu al meer dan 100 miljoen. Marketing via fotografie werkt volgens de cijfers erg goed: uit onderzoek blijkt dat gebruikers websites met veel foto’s makkelijker onthouden en verwerken dan een site zonder afbeeldingen.  Anno 2015 is het dus de perfecte tijd om ook fotografie te gebruiken voor de marketing van uw bedrijf. De meeste websites die overgaan op fotografie in plaats van lappen tekst zien tenminste drie verbeteringen: de merknaam wordt bekender, het product krijgt meer bekendheid op social media en wordt vaker gedeeld en uiteindelijk stijgt de omzet.

Bedrijfsfotografie werkt!
Fotografie werkt niet alleen voor meer klanten: het geeft ook duidelijkheid. Foto’s kleden een website aan, en door reclamefotografie zien potentiele klanten hoe het product eruit ziet en welke mensen er achter het product zitten. Genoeg redenen om dat te gaan toepassen voor uw website! Op de andere pagina’s van deze site vindt u de professionals die u daarmee kunnen helpen en u kunnen informeren, want zeg nou zelf: alleen tekst, dat vindt u zelf toch ook saai?

Mooie bedrijfsfotografie Peet's Bloemenshop