video.

marketing tool van nu.

The Power of Movement

a way of seeing is a way of thinking

De specialiteit van Eyedetail is video. Uit onderzoek blijkt dat we 72 uur na het zien van informatie maar 10% tekst hebben  onthouden en maar liefst 95% van alle video’s. Video’s zorgen ook voor meer bezoekers op websites: zonder bewegend beeld blijven mensen gemiddeld 48 seconden op uw site, met video kan dit oplopen naar bijna 6 minuten!

Geen wonder dat in 2014 bijna alle marketing professionals gebruik maakten van video voor de marketing. Video opent deuren, en daar leest u in deze tekst meer over.

Video: marketingtool van nu

Er zijn bijna geen mensen te vinden die geen internet gebruiken, en video’s zijn veel populairder, want waarom een droge tekst lezen als er ook een filmpje van is? Een video van 1 minuut heeft evenveel effect als een tekst van bijna twee miljoen woorden, en video’s worden vaker gedeeld dan artikelen: dat filmpje van die ene grappige kat gaat vaker het web over dan een artikel over katten.

Een video werkt perfect als marketing. De reden? Uw bedrijf is letterlijk zichtbaar: uw klanten zien de medewerkers iets vertellen, in plaats van dat ze dat lezen op de website. Het beeld van een tastbaar, echt mens maakt meer indruk en verhoogt het vertrouwen.Verder onthouden potentiële klanten video beter omdat beelden langer in het geheugen blijven dan teksten. Een uitstekende marketingtool dus!

Niet alleen voor algemene informatie over uw bedrijf zijn video’s beter: uit Amerikaans onderzoek onder 1000 Amerikanen blijkt dat maar liefst 96% video’s handig vind bij online winkelen. Een video waarin te zien is hoe een bepaalde jas staat en zit, zorgt voor meer orders dan enkel een foto.

Video is niet meer weg te slaan van social media en websites, en zorgt uiteindelijk dus voor meer omzet. De juiste tijd om ook video te gebruiken voor de promotie voor uw bedrijf, is zeker nu. Op deze website vindt u de professionals die u daarvoor nodig hebt, want welke info uw ook wilt overdragen: video brengt meer op dan tekst, en niet alleen qua views.

Alleen voordelen.

Hoger in google seo

Hoger in zoekmachines.

Doordat bezoekers langer uw website bezoeken dankzij de video(s) op uw website word deze door Google als “relevant” gezien ten opzichte van andere sites.
Met als gevolg dat uw website steeds hoger in de natuurlijke zoekresultaten getoond word.

Een online video heeft 53x meer kans om op de 1e page van google te komen met een video ten opzichte van sites zonder video!

Delen kan overal video website eyedetail

Delen.

Video’s worden makkelijk en veel gedeeld en verspreid op sociale media.
Mensen die uw video mooie/leuk/interessant vinden zullen deze dus ook eerder delen met hun vrienden en familie.

Op deze manier verspreid uw video/boodschap zich bij een grotere groep oprecht geïnteresseerden.

Langere website tijd eyedetail

Aandacht van websitebezoeker.

Internet gebruikers bezoeken  een website met video gemiddeld 5 minuten langer ten opzichte van een website die geen video heeft. Mensen slaan 58% meer informatie op als deze via video geinformeerd worden dan dat ze doen als ze een stuk text lezen!

60% van de sitebezoekkers bekijken eerst de video voordat ze overgaan op het lezen van text.

Persoonlijk emotie eyedetail

Persoonlijk.

Een website is een digitale vertegenwoordiging van uw bedrijf, maar is erg digitaal & abstract.
Vaak willen mensen zien dat ze te maken hebben met een bedrijf dat bestaat uit echte mensen en echte producten die degelijk en betrouwbaar zijn.

Met een online video op uw site word de drempel om met u in zee te gaan, uw producten te kopen of contact met u op te nemen voor klanten & bezoekers kleiner.

Sales klanten producten eyedetail

Meer verkoop met sales.

90% van de online shoppers vinden een video bij een product overtuigender dan foto’s en text.
Mensen die een productvideo hebben gezien zullen 64% eerder overgaan op aanschaf van het product en/of dienst dan mensen die geen video tezien hebben gekregen.

In een video kunt u uzelf en uw producten/diensten duidelijk presenteren.

Toepassingen zijn overal eyedetail

Talloze toepassingen.

Uw video is in te zetten en te vertonen bij meerdere gelegenheden.
Denk bijvorbeeld eens aan o.a.:

– Uw website
– Social media
– Tijdens presentaties
– Op beursen

Toekomst van tv eyedetail

De Toekomst.

Verwacht word dat tegen 2016 meer dan de helft van alle huishoudens in het bezit is van een “smart tv”. Online tv kijken, surfen & video’s bekijken zal de nieuwe standaard worden om naast entertainment tevens aan overige informatie te komen.

Web video is het visitekaartje van de 21e eeuw!

Mobiele toepassing eyedetail website video

Mobiele video consumptie.

Tussen 2009 en 2011 is het online video gebruik op mobile toestellen met 5000% gestegen, en stijgt nog steeds verder!

De helft van al het internetverkeer bestond in 2011 uit Streaming Video’s.
Verwacht word dat in 2014  90% van al het internetverkeer uit Video bestaat.

Bedrijfsfilm Copperberg Huis ter Duin video

Step by step and the thing is done.

Sollicitatievideo presentatie communicatie

Meeting up.

Bij Eyedetail werken we vanuit vertrouwen, vandaar dat we beginnen om eens kennis te maken en te kijken welke richting we op gaan. In dit gesprek zal het voor ons duidelijk worden wat uw onderneming of evenement precies in houd. Ook zullen samen bekijk wat de beste manier is om uw ondernemng perfect op beeld te krijgen waarin u zichzelf thuis voelt.

 • Kennismaking
 • Duidelijkheid over project
 • Uitleg over werkwijze
Concept eyedetail idee

Concept.

Na ons intake gesprek gaan wij aan de slag met de ideeen. Wij gaan bepalen wat de beste manier is om u in beeld te brengen en hoe we dit zo effectief kunnen doen. Er zal in een bepaalde stijl worden geschoten en gemonteerd, ook speelt de locatie hierin een grote rol. Als we hier een overzicht en een eventueel moodboard van hebben komen we bij u terug om het voor te leggen. Als we hiermee samen een akkoord bereiken gaan wij verder met de details.

 • Brainstormen
 • Concept
 • Moodboard
Script schrijven eyedetail

Script.

Voordat wij ‘’echt’’ gaan filmen is het belangrijk om alles in een script goed duidelijk te hebben. Hierdoor weet iedereen precies wat er gaat gebeuren en kan er ook zo effectief mogelijk gewerkt worden. In het script vind u bijv. de shots die gemaakt gaan worden, een interview, de locatie’s en de handelingen. Uiteraard ontvangt u van ons het script voordat wij aan de slag gaan.

 • Duidelijkheid
 • Effectief
 • Overeenkomst
Filmen video eyedetail

Filmen.

Het is nu tijd voor het echte werk. We bepalen de momenten wanneer er gefilmd wordt en gaan aan de slag. Bij Eyedetail houden wij van het overzichtelijk werken, iedereen weet waar hij mee bezig en houd ook overzicht over het project. We zullen het script doorlopen en zorgen voor een goede werksfeer. Ook op het gebied voor de camera zullen we u begeleiden.

 • Filmen
 • Overzichtelijk
 • Professioneel
Montage edit video eyedetail

Montage.

De montae is het meest complexe gedeelte van een project., al het beeldmateriaal zal nu een (1) geheel gaan worden. Het houdt niet alleen dat alles op de juiste plek komt te staan, ook de nabewerking, kleurcorrectie en evenutele geluidscorrectie vinden plaats in dit proces. Na dat wij de ruwe versie af hebben heeft de kans om 1malig correcties door te voeren, daarna gaan wij verder aan de definitieve versie.

 • Edit
 • Nabewerking
 • Kleurcorrectie
Website live uitzenden video eyedetail

Uitzenden.

De video is af! Het is nu tijd om de video live te zetten. De video kan nu getoond worden op uw site, youtube, vimeo en natuurlijk op alle social media platforms waarvan u gebruikt maakt. Wij bieden u ook een versie aan die perfect te gebruiken is op Instagram. U bent nu professioneler op elk gebied!

 • Online
 • Social Media
 • Kijkers genereren