Solliciteren 2.0

datum03-03-17
''Maar als jij je droombaan hierdoor aan de haak kan slaan, is het dat zeker waard toch?''

Solliciteren 2.0

Wat is je aanpak?

 

Een droombaan vinden kan een lastige klus zijn. Uren, dagen of misschien zelfs wel weken achter elkaar ben je sollicitaties aan het versturen naar bedrijven waar jij graag wil werken. Voor je gevoel ben je er dag en nacht mee bezig, maar vaak krijg je nog geen eens een reactie terug. Tijd voor een andere aanpak. Heb je wel eens aan een sollicitatievideo gedacht?

Vergeet solliciteren via de mail. Enkel een mail is onpersoonlijk en het bedrijf kan nooit een goed beeld van de sollicitant krijgen. Om indruk te maken op een bedrijf, moet je energie in de sollicitatie steken. En dat doe je niet door je sollicitatiemail te kopiëren en te plakken en slechts de naam van de ontvanger te veranderen.

 

Solliciteren 2.0

 

Laat zien wie je bent door middel van beeld. Verwerk je CV in een zelf ontworpen (online) magazine, een persoonlijke website of video. Het voordeel van een persoonlijk magazine of website, is dat de werkgever zelf kan kiezen welke informatie hij of zij wil zien. Zo weet je zeker dat je alle benodigde informatie geeft, zonder te langdradig te worden. Een sollicitatie video geeft de mogelijkheid om te laten zien wie je écht bent. Verwerk beelden van jezelf en je omgeving erin en vertel met eigen stem waarom jij de geschikte kandidaat bent voor de job.

Sollicitatievideo Eyedetail zorgt voor resultaat

Denk je echt dé perfecte baan te hebben gevonden? Overweeg dan om je persoonlijke sollicitatie in stijl van deze werkgever te creëren. Gebruik de kleuren van de huisstijl, noem de naam van het bedrijf, verwerk de speerpunten  erin, etc.  Het nadeel is dat je deze sollicitatie niet naar meerdere bedrijven kan sturen, maar je weet in ieder geval 100% zeker dat je er indruk meemaakt.

Solliciteren kost hoe dan ook veel tijd en op deze persoonlijke manier al helemaal. Maar als jij je droombaan hierdoor aan de haak kan slaan, is het dat zeker waard toch?

Eyedetail is gespecialiseerd in het maken van sollicitatievideo’s en wij denken graag mee over de mogelijkheden. Ook helpen wij bij het maken van persoonlijke websites en magazines. Mocht je interesse hebben, ben je van harte welkom om vrijblijvend contact met ons op te nemen.

Meer informatie over solliciteren neem dan contact met ons op!

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

marleen palings.

webredacteur.

Heeft u een bedrijf, product of evenement waar u graag een blog over heeft neem dan contact op met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

Lees meer op Eyedetail.

DJI Mavic Air
06 maart, 2018

DJI Mavic Air: klein met kwaliteit

Nieuwe taal leren TED talk
13 januari, 2017

Een nieuw jaar en een nieuwe taal

16 december, 2016

Netflix: werkgever zonder regels

DJI Phantom 4 Drone Eyedetail
24 oktober, 2016

Drones. Ook interessant voor uw organisatie?

05 april, 2016

Johan Cruijff