Commercial voor een baanbrekend product
''Een goede en proffesionele samenwerking''

Project.

Airfiltercleaner
Wij hebben een Airfiltercleaner ontwikkelt met als doelstelling en uitdaging om onze klanten een product te leveren waar ze jarenlang gebruiksgemak, enthousiast en tevreden over zijn.
De Airfiltercleaner is gefabriceerd uit hoogwaardige onderdelen en materialen. De behuizing is gemaakt uit 7 mm dik robuust kunststof dat bestand is tegen zandinslag, de mechanische krachten, en de reinigingsvloeistof.
De inwendige onderdelen zijn gefabriceerd van INOX staal (RVS) en is daardoor zeer goed bestand tegen roestvorming. De trommel wordt aangedreven door een industriële asynchroon elektromotor. Deze heeft geen koolborstels is vonkvrij en onderhoudsvrij. De elektrische sluiting en in besturing hebben feilloos alle duurtesten doorstaan. De pomp zuigt de zandvrije reinigingsvloeistof aan via een overstort en is zo gepositioneerd dat defecten nagenoeg uitgesloten worden en daardoor een lange levensduur heeft. Het sproeisysteem is eenvoudig handmatig zonder gereedschap te verwijderen en schoon te maken indien nodig.

Logo Air filter cleaner video motorsport

meer werk.

Albert Heijn: verbouwing van een supermarkt
Video.
De Krom B.V.
Video. Web. Fotografie.
New York 2016
Fotografie. video360
CaRespect: persoonlijke zorg op maat
Video. Web. Fotografie. Marketing.
Jel Schoonmaakbedrijf
Web.
Bakkerij van den Bemd: begrip in Roosendaal
Video. Web. Fotografie. Marketing.
Monamy.
Promo.
Video. Marketing.