Overzicht

Albert Heijn.

De Albert Heijn is naast een supermarkt ook een Nederlands begrip. De supermarktketen is met meer dan 1000 winkels de grootste van Nederland en na 130 jaar niet meer weg te denken uit ons land.

Albert Heijn verbouwing Roosendaal

Een van die vele winkels is het filiaal aan de Van Beethovenlaan van Albert Heijn Roosendaal. De winkel was grondig toe aan een verbouwing in de zomer van 2016. Het volledig verbouwen van een supermarkt is alleen een stuk lastiger dan bij een andere, kleinere zaak. Tienduizenden producten moesten worden verplaatst, de winkel moest een anderhalve week dicht en de klanten uit de buurt moesten hiervan op de hoogte worden gebracht.

Na maanden voorbereiding was het dan eindelijk zover: in juli 2016 ging de winkel dicht voor de verbouwing. Na tien dagen weer het filiaal weer heropend voor werknemers en klanten. Het eindresultaat was een gloednieuwe AH die weer aardig wat jaren mee kan draaien.

Project.

Eyedetail bracht de verbouwing van het Albert Heijn filiaal in beeld. Het werd een video gecombineerd met interviews van personeel en klanten in combinatie met 360 graden video en fotografie.

Verbouwing Albert Heijn in beeld gebracht.
meer werk.

De Krom B.V.
Video. Web. Fotografie.
New York 2016
Fotografie. video360
CaRespect: persoonlijke zorg op maat
Video. Web. Fotografie. Marketing.
Jel Schoonmaakbedrijf
Web.
Bakkerij van den Bemd: begrip in Roosendaal
Video. Web. Fotografie. Marketing.
Monamy.
Promo.
Video. Marketing.
Peet’s Bloemenshop
Bedrijfsfilm.
Video. Web. Fotografie. Marketing.