Bakkerij van den Bemd

Bakkerij van den Bemd is een begrip in de omgeving. Vanuit de winkel aan de Bloemenmarkt in Roosendaal worden al sinds 1851 de klanten bediend. In de bakkerij wordt niet alleen brood gebakken, maar ook specialiteiten als worstenbroodjes, geboortetraktaties en seizoensproducten.

De winkel voldoet aan de modernste eisen en – niet minder belangrijk – aan de eisen van de klanten. Bakkerij van den Bemd heeft alles in huis om aan haar klanten het beste brood en banket te kunnen leveren. De klantenkring van de bakkerij bestaat uit klanten uit Roosendaal zelf, maar ook bedrijven uit de omgeving.

Voor de bakkerij is het erg belangrijk om altijd verse en ambachtelijk bereide producten te kunnen serveren aan haar klanten. Daarom neemt Bakkerij van den Bemd vaak een kijkje bij de boeren en telers die de ingrediënten voor die producten leveren om de kwaliteit te kunnen garanderen.

Project

Bakkerij van den Bemd wilde met een nieuwe website graag aan haar klanten laten zien hoe zij haar producten bereidt. Eyedetail bracht door middel van video, fotografie, blogs en marketing de bakkerij tot leven op haar website. Op de nieuwe website is ook een webshop te vinden om online snel en gemakkelijk brood en banket te kunnen bestellen.

Responsive video-website met uitgebreide webshop

Video-website
Webshop
Responsive
Maatwerk

Bedrijfsvideo’s met terugkerende thema’s

Bedrijfsfotografie, productfotografie en personeel

Onderhoud, strategie van social media
meer werk.

Albert Heijn: verbouwing van een supermarkt
Video.
De Krom B.V.
Video. Web. Fotografie.
New York 2016
Fotografie. video360
CaRespect: persoonlijke zorg op maat
Video. Web. Fotografie. Marketing.
Jel Schoonmaakbedrijf
Web.
Monamy.
Promo.
Video. Marketing.
Peet’s Bloemenshop
Bedrijfsfilm.
Video. Web. Fotografie. Marketing.