CaRespect.

CaRespect is een compacte maar groeiende thuiszorgorganisatie. In een tijd waarin de thuiszorg soms onder grote druk staat, onderscheidt deze organisatie zich van anderen. De aanpak van het team draait om persoonlijke zorg en contact voor de cliënt. Persoonlijke benadering en het kort houden van de lijntjes tussen cliënt en verzorger is voor beide partijen erg prettig en aangenaam. Volgens cliënten van CaRespect biedt de organisatie daardoor zorg aan die uniek is.

De organisatie biedt zorg aan in alle vormen en maten. Bijvoorbeeld boodschappen doen of meegaan naar het ziekenhuis. Cliënten krijgen niet elke dag een nieuw persoon over de vloer: CaRespect werkt met een klein team waardoor er sneller een persoonlijke band ontstaat. Iets wat erg belangrijk is voor cliënten én verzorgers.

CaRespect levert o.a. palliatieve zorg, ouderenzorg en gehandicaptenzorg aan huis. De organisatie biedt deze zorg aan in de gemeenten Bergen op Zoom, Ruchpen, Woensdrecht en Roosendaal. Zij verlenen zorg op basis van PGB (PersoonsGebonden Budget) en Zorg in Natura.

Project.

Voor CaRespect kreeg Eyedetail de opdracht om de marketing een nieuwe boost te geven. Eyedetail leverde hen een nieuwe website, bedrijfsfilms, fotografie en een marketingstrategie. Bij de organisatie speelt persoonlijkheid een grote rol en dit komt terug in de video's van het personeel. Benieuwd naar CaRespect? Neem dan een kijkje op hun website.

Een videowebsite met persoonlijke touch

Maatwerk
Videowebsite
Referenties
Responsive
CMS

Bedrijfsfilm en referenties

Bedrijfsfotografie en teamfoto's

Onderhoud van Social Media o.a. Facebook & Instagram
meer werk.

Albert Heijn: verbouwing van een supermarkt
Video.
De Krom B.V.
Video. Web. Fotografie.
New York 2016
Fotografie. video360
Jel Schoonmaakbedrijf
Web.
Bakkerij van den Bemd: begrip in Roosendaal
Video. Web. Fotografie. Marketing.
Monamy.
Promo.
Video. Marketing.
Peet’s Bloemenshop
Bedrijfsfilm.
Video. Web. Fotografie. Marketing.