De Krom B.V.

De Krom B.V. is een onderneming met als vakgebied infrastructuur. Het jonge familiebedrijf is gespecialiseerd in de aanleg, beheer, onderhoud en dienstverlening van onder- er bovengrondse grondorganisatie. Inmiddels bestaat De Krom B.V. al twintig jaar, telt het bedrijf meer dan negentig werknemers en veel opdrachten voor bekende publieke en private opdrachtgevers op haar naam staan.

Dit komt door de werkwijze van bedrijf voor infrastructuur. De Krom B.V. werkt altijd doelmatig en flexibel, staat voor een soepele samenwerking tussen opdrachtgever en aannemer en streeft naar kwaliteit. Hierbij vergeten zij ook nooit de opdrachtgever zelf: die wordt namelijk volledig ontzorgd.

Project.

Bij de goede werkwijze van De Krom B.V. hoorde natuurlijk een goede website. Eyedetail bracht hiervoor de projecten en werknemers van het familiebedrijf in beeld. Het resultaat is een overzichtelijke website waarop de kwaliteiten van het bedrijf perfect naar voren komen. Info over de diensten en eerdere projecten zijn snel en makkelijk te vinden voor toekomstige opdrachtgevers. De website laat het karakter van de onderneming zien en toont haar professionaliteit.

Vooruitstrevende website voor de branche

Video-website
Maatwerk
Animatie
Persoonlijk

Videobeelden voor de website & drone beelden van het bedrijf.

Bedrijfsfotografie die de werkzaamheden in beeld brengen.
meer werk.

Albert Heijn: verbouwing van een supermarkt
Video.
New York 2016
Fotografie. video360
CaRespect: persoonlijke zorg op maat
Video. Web. Fotografie. Marketing.
Jel Schoonmaakbedrijf
Web.
Bakkerij van den Bemd: begrip in Roosendaal
Video. Web. Fotografie. Marketing.
Monamy.
Promo.
Video. Marketing.
Peet’s Bloemenshop
Bedrijfsfilm.
Video. Web. Fotografie. Marketing.