fbpx

Design

Eyedetail maakt gedurfd design voor ondernemers die nét iets anders willen. Daardoor valt jouw bedrijf op in het online landschap.

Trek de aandacht van jouw doelgroep

Design is het gezicht van jouw bedrijf: het eerste wat klanten opmerken en het eerste waar ze een mening over hebben. Met een goed ontwerp kun je hen in de eerste paar seconden al prikkelen. Eyedetail maakt gedurfd design voor ondernemers die nét iets anders willen. Hiervoor gebruiken we veel visuele media. Daardoor vallen onze huisstijlen, logo’s, flyers, raamstickers en ons drukwerk op in het online landschap.

Design trekt niet alleen de aandacht van jouw doelgroep: het geeft hen ook een beeld van wie je bent. Professionele en bijzondere ontwerpen laten zien dat jouw bedrijf voor kwaliteit staat. Strakke vormgeving en wervelende video geven klanten een idee van jouw dynamiek als ondernemer. Met design breng je een boodschap over voordat iemand jouw drempel over is gestapt.

Eyedetail wil jouw onderneming leren kennen. Daardoor kunnen wij namelijk een ontwerp maken dat jouw sterke punten naar voren haalt. Daarom is ons design ook niet gerecycled: wij maken aan de hand van jouw input iets unieks. Hiervoor finetunen wij jouw vormgeving tot jij er 100 procent tevreden mee bent. Zo kun jij met perfecte ontwerpen jouw onderneming laten bloeien.

Design
Eyedetail Roosendaal Kwaliteit marketing websites nieuw

Bart Voet / Eigenaar Boxing Company

Eyedetail voorziet al onze locaties van bijzonder design. Alle Pinkboxing scholen in heel Europa hebben nu de beschikking over een brochure, banners, flyers en posters. Eyedetail heeft een compleet aanbod. Daardoor vormt onze vormgeving één geheel.

Op zoek naar uniek en gedurfd design?

Wil jij een nieuwe weg inslaan met jouw vormgeving?
Bel of mail ons of vul het contactformulier in.
Wij laten jou graag zien hoe wij jouw design naar een hoger niveau kunnen tillen.

BELLEN

0165 201 161

MAILEN

info@eyedetail.nl

KOM LANGS

  • Borchwerf 28

  • 4704RG Roosendaal

ZET ONS AAN HET WERK

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Eyedetail Roosendaal Kwaliteit marketing websites nieuw