Drukwerk

Posters, flyers en banners worden zelfs nu nog door veel ondernemers gebruikt. Logisch, want drukwerk spreekt ook mensen buiten jouw website om aan. Eyedetail ontwerpt drukwerk in alle vormen en maten en sluit alles op elkaar aan.

Drukwerk

Marketing gaat steeds vaker online: denk aan social-mediacampagnes en promotievideo’s. Desondanks wordt er bij het promoten van een product vaak drukwerk gebruikt, zelfs nu nog. Met posters, flyers en visitekaartjes bereikt u namelijk in combinatie met online marketing de volledige doelgroep voor uw product of dienst. Drukwerk spreekt mensen buiten het digitale blikveld aan, wordt aandachtiger bekeken en vaker bewaard.

Een deel van de doelgroep voor een productpromotie is makkelijk online aan te spreken en te binden. Echter bevindt niet iedereen zich elke dag op social-mediakanalen en websites. Posters en flyers zijn voor iedereen zichtbaar, ook voor mensen die niet uw social- mediakanalen volgen of niet veel tijd online doorbrengen. Hierdoor trekken posters en flyers de aandacht van een groep mensen die u met enkel online content niet snel zult bereiken. Hoe meer mensen door bijvoorbeeld posters en flyers uw merknaam leren kennen, hoe groter de kans dat zij deze ook zullen onthouden.

Fysiek

Verder worden posters, flyers en visitekaartjes vaak langer bekeken en bewaard dan content op het internet. Potentiële klanten die veel online zijn, filteren soms door een overdaad aan e-mails, video’s en foto’s uw marketingcampagne uit hun geheugen. Flyers en posters kunnen niet snel worden weggeklikt of in een spambox verdwijnen. Hierdoor neemt de kans toe dat uw flyers en posters worden bekeken. Daarnaast wordt een origineel, opvallend visitekaartje vaker bewaard dan een online advertentie. Het feit dat flyers en posters fysiek is, zorgt ervoor dat het minder vaak weg wordt gegooid voordat ernaar is gekeken.

Offline-mediacampagnes

Eyedetail creëert design voor drukwerk in alle vormen en maten: van grote banners voor bedrijfspanden tot unieke folders en visitekaartjes. Hiervoor kijken wij naar de huisstijl van uw merk en welke boodschap u uit wilt dragen. Door de verschillende soorten drukwerk op elkaar aan te laten sluiten, bieden wij volledige offline-mediacampagnes voor elk mogelijk doel.

Geïnteresseerd in de mogelijkheden voor uw drukwerk? Neem dan contact op met Eyedetail.