Promotiemateriaal

Promotiemateriaal

Pennen, T-shirts, mokken en ballonnen: allemaal voorbeelden van promotiemateriaal. Grote kans dat u één van deze voorwerpen met logo ooit aangeboden heeft gekregen, want het uitdelen van goodies is een belangrijke vorm van marketing. Met promotiemateriaal kunt u niet alleen merk- en naamsbekendheid creëren bij nieuwe klanten maar ook bestaande klanten bedanken en een blijk van loyaliteit bieden.

Het meerdere malen opnieuw zien van een bepaald logo of een merknaam zorgt ervoor dat mensen interesse op gaan wekken voor een merk. Als zij namelijk op meerdere momenten uw logo tegenkomen, worden zij nieuwsgierig naar wat u aanbiedt. Promotiemateriaal is uitermate geschikt voor dit doel. Door het laten drukken van uw logo en bedrijfsnaam op onder andere tassen en sleutelhangers, biedt u uw logo op verschillende manieren aan potentiële klanten aan. Wanneer zij deze voorwerpen gebruiken, zijn de logo’s ook voor andere mensen zichtbaar. Hierdoor krijgt het logo en bijbehorende naam nog meer aandacht. Met promotiematerialen wekt u belangstelling op voor uw product of dienst.

Klanten bedanken

Bij bestaande klanten of relaties kunt u door het aanbieden van bijvoorbeeld pennen, t-shirts of mokken een blijk van waardering geven. Na een evenement kunt u bijvoorbeeld goodiebags aanbieden aan genodigden. Deze goodiebags zijn gevuld met leuke presentjes voorzien van uw logo en bedrijfsnaam. Het is ook mogelijk om deze attentie te sturen naar klanten na hun aankoop in uw webwinkel. Op deze manier bedankt u klanten en/of bezoekers van een evenement én zorgt u ervoor dat uw merk opnieuw bij hen in beeld komt.

Meer naamsbekendheid

Wat u ook aan promotiemateriaal wilt laten ontwerpen en/of maken: Eyedetail heeft de kennis hiervoor in huis. Eyedetail laat uw huisstijl, logo, merknaam en boodschap achter uw onderneming naar voren komen in uw promotiemateriaal. Hierdoor bent u er zeker van dat uw pennen, kleding en andere goodies opvallen en hun doel behalen: het geven van meer naamsbekendheid aan uw merk.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor het ontwerpen en drukken van uw promotiemateriaal? Neem dan contact op met Eyedetail.