Social media

Social media

Het opzetten van een account voor uw onderneming op social media kan in een minuut geregeld zijn. Een kwalitatief sterk account creëren kost vaak meer tijd. Hiervoor is namelijk een passend design nodig dat de identiteit van uw onderneming vertegenwoordigt. Social media design omvat het ontwerpen van social media content die daarvoor nodig is. Hiermee maakt u uw social-mediakanalen herkenbaar voor klanten, eenvoudiger te delen en professioneler.

Consistentie staat op sociale media garant voor succes. Als er een duidelijke samenhang is in het soort foto’s, video’s en berichten die op een pagina worden gedeeld, weten bezoekers wat ze kunnen verwachten. Die voorspelbaarheid zorgt ervoor dat ze terugkeren naar de pagina bij nieuwe posts en updates. Social media design draait om dit principe. Door telkens dezelfde kleuren, vormgeving en onderwerpen terug te laten komen in uw content, creëert u uw eigen merk op sociale media.

Hoge kwaliteit

Social media design zorgt er ook voor dat een social-mediakanaal van hoge kwaliteit is. Een account met relevante, unieke content en een duidelijke huisstijl geven de pagina een professioneel uiterlijk. Het laat zien dat u uw onderneming serieus neemt en dat zien potentiële klanten ook. Zij zullen hierdoor meer vertrouwen krijgen in uw producten en/of diensten en in u als ondernemer zelf.

Delen wordt makkelijker

Daarnaast wordt delen makkelijker door social media design: door de juiste vormen van content te gebruiken, zijn bezoekers sneller geneigd om uw video’s en foto’s te delen. Dit trekt nieuwe volgers en geïnteresseerden aan. Hierdoor groeit uw publiek op social media en daarmee de doelgroep van uw onderneming.

Één geheel

Eyedetail is gespecialiseerd in foto, video en design, ook voor sociale media. Wij ontwerpen een stijl die past bij de boodschap die u als ondernemer uit wilt dragen. Hierdoor vormen uw social-mediakanalen één geheel met de rest van uw marketing zet u online uw merknaam in de spotlights.

Interesse in het social media design van Eyedetail? Neem dan contact met ons op.