Sten van Hair by Rootz over Eyedetail

Rootz kapper Roosendaal website Eyedetail

Sten van Rootz | Eyedetail Review.

In een authentiek pand in Roosendaal heeft Hair by Rootz zich gevestigd. Een stijlvolle salon, waar het de klant aan niets ontbreekt. Samen met Anke is eigenaar Sten de drijvende kracht achter Hair by Rootz. Hij leidt een team dat gespecialiseerd is in haar, waaronder hoofdhuidproblematiek, en beauty. En bij een sfeervol bedrijf hoort een unieke website met alles erop en eraan. Eyedetail ging voor Hair by Rootz aan de slag. Sten vertelt over zijn ervaring en de samenwerking in deze Eyedetail review.

 

“Veel ondernemers uit Roosendaal hebben een Eyedetail website.”

Het enthousiasme van eigenaar Sten verraadt meteen hoe erg hij te spreken is over de samenwerking met Eyedetail. Hij begint zijn verhaal: “Er zijn veel bedrijven in Roosendaal met een Eyedetail website. Dat zegt veel over de kwaliteit, die Eyedetail levert. Vanaf het moment dat Nick voor ons is gaan bouwen, konden we rekenen op iemand die onwijs gepassioneerd is en denkt in een totaalconcept. Hij verzorgde voor ons een prachtige, dynamische website, waar beeldmateriaal en vormgeving perfect samensmelten.”

 

Geen trucjes of gekkigheid

Sten raadt Eyedetail aan iedereen aan. Voor 300% zelfs. Hij raakt niet uitgepraat over de fijne en bijzonder werkwijze van creatief brein Nick: “Wat ik knap vind aan de manier waarop Nick werkt, is dat hij geruisloos is. Hij is integer, zonder gekkigheid en trucjes. Hij komt met veel materiaal en camera’s binnen, zorgt dat het niet in de weg ligt en schiet de mooiste beelden op de juiste momenten. Je hebt bijna niet door dat hij er is – erg prettig, want de salon was gewoon open. Dit maakt ook dat Nick beelden heeft kunnen vangen, die de sfeer in de salon mooi weerspiegelen. Het was relaxt, het kon echt ontstaan. Er werd niets geforceerd. Dat heeft het hele team als prettig ervaren. Sommige meiden vonden het spannend om in beeld te komen, maar dat ebde volledig weg dankzij de rustige en professionele houding van Nick.”

 

Gesterkt door Eyedetail

Zo subtiel en op de achtergrond werd er ‘geshoot’ op locatie, zo op de voorgrond staat Eyedetail als het gaat om de website. Sten vervolgt: “Eyedetail is op het gebied van websites echt onderscheidend. Door video te verwerken in onze website is het een website van nu geworden. Er is goed geluisterd naar onze wensen en tegelijkertijd heeft Eyedetail ons gesterkt met tips. Er worden nog steeds handige weetjes en snufjes in ons oor gefluisterd. Dat is typisch Nick, je kunt altijd bij hem terecht. Het was de investering meer dan waard!” Bekijk ons resultaat hier!

 

Ook tijd voor een Eyedetail nieuwe look? Neem dan contact met ons op!

 

Met eigen ogen zien wat wij aan kennis voor website, foto, video en design in huis hebben? Klik dan verder om alles te bewonderen!