Fleur van Appels Media over samenwerking met Eyedetail

Appels Media Eyedetail samenwerking

Fleur van Appels Media over samenwerking met Eyedetail

Communicatie, copywriting en social media. Dat is waar Fleur van Appels Media zich dagelijks mee bezig houdt. Als gedreven freelancer weet ze bedrijven uit diverse branches hierin te ondersteunen. Fleur staat niet graag stil en daarom ging ze een samenwerking met Eyedetail aan voor een gloednieuw videoproject.

 

“Eyedetail geeft videocontent een extra dimensie.”

Wanneer Fleur praat over het nieuwe project, waar ze samen met Eyedetail aan begonnen is, ‘fleurt’ ze letterlijk op. Ze vertelt: “Het uitwerken van ieder nieuw idee is spannend, maar dit was voor mij dubbel zo spannend (en leuk!). Ik wilde namelijk een extra dimensie aan mijn social media platformen geven, door meer persoonlijke verhalen met het ‘publiek’ te delen. Op video was mijn idee. Ik heb geen moment getwijfeld Eyedetail hiervoor te benaderen. Door eerdere samenwerkingen met Nick wist ik dat hij voor dit project geknipt was en is.”

 

Een relaxte en vertrouwde sfeer tijdens de opnames

De Appels Media video’s werden in het thuiskantoor van Fleur opgenomen. Hoe ze de opnames heeft ervaren? Fijn, zo antwoordt ze: “Ik werk vaak thuis, dus vond het ideaal om de video’s in mijn eigen omgeving op te nemen. Nick vond dit geen probleem en verhuisde al zijn professionele Eyedetail apparatuur naar mijn woonkamer. Ineens zat ik in een heuse studio en konden we aan de slag. Nick is heel relaxt, waardoor het geen moment onhandig voelde.”

 

Het eindresultaat

Inmiddels zijn er twee video’s voor Appels Media opgenomen en volgen er de komende maanden nog meer. Fleur vervolgt haar verhaal: “Ik had een idee in mijn hoofd en Eyedetail heeft dat perfect uitgewerkt. Knap, want ik weet goed wat ik wil, en dat moet iemand dan maar net weten te volgen. Dat is Eyedetail geweldig gelukt. Het is helemaal ‘ik’ geworden. Wat ik overigens bewonder aan Nick; hij gaat net zo lang door totdat het perfect is en helemaal bij de klant en zijn/haar identiteit past. Ik kan dan ook niets anders zeggen dan dat ik super enthousiast ben over wat Eyedetail bewerkstelligd heeft voor Appels Media. Ik vind de video’s fantastisch!”

Met eigen ogen zien wat wij aan kennis voor website, foto, video en design in huis hebben? Klik dan verder om alles te bewonderen!