Portretfotografie

Portretfotografie

Soms zegt één foto meer dan duizend woorden. Dit geldt ook voor portretfotografie. Voor ondernemers kan een mooie foto van henzelf op hun website een professionele indruk achterlaten bij bezoekers, voor sollicitanten kan een foto de doorslaggevende factor voor een uitnodiging zijn. Portretfotografie is veelzijdig en is onmisbaar bij het solliciteren, voor het uitbrengen van een nieuwe modecollectie en bij het ondernemen.

Transparantie is een belangrijke factor bij de keuze van klanten voor het wel of niet aanschaffen van een product. Zij willen weten wie er achter een merk zit en wie de producten of diensten leveren. Portretfoto’s van de medewerkers van een bedrijf geven een kijkje achter de schermen: klanten zien wie er verantwoordelijk is voor een product of dienst. Foto’s van het team van een onderneming geven een gevoel van vertrouwen bij een doelgroep.

Sollicitaties

Portretfotografie kan sollicitanten helpen om de juiste indruk achter te laten bij werkgevers. Een foto biedt de recruiter namelijk een volledig plaatje: iets wat met enkel tekst niet gegeven kan worden. Een sterke portretfoto van hoge kwaliteit laat zien dat een sollicitant zijn of haar sollicitatie serieus neemt en vakkundig is.

Beauty- en fashionbranche

Voor ondernemers in de beauty- en fashionbranche zijn portretfoto’s essentieel voor het uitbrengen van een nieuwe collectie. Met portretfotografie worden de sterke kanten van het model en het product belicht en wordt er een gevoel verbonden aan het product. Dit is belangrijk voor het succes van een campagne.

Uniek en persoonlijk

Eyedetail kijkt voor het verzorgen van portretfotografie naar wat een persoon of merk uniek maakt. Door portretfoto’s te maken die passen bij de huisstijl van een merk of de boodschap die iemand uit wil dragen, zijn onze foto’s doeltreffend en persoonlijk. Met behulp van de laatste technieken op het gebied van fotografie maken wij portretfoto’s die voor zichzelf spreken.