Projectfotografie

Projectfotografie

Tijdens een project vinden er in korte tijd veel veranderingen plaatsen. Zo kan een heel pand transformeren of een nieuwe infrastructuur binnen korte tijd verschijnen. Met projectfotografie worden deze ontwikkelingen stap voor stap vastgelegd voor alle betrokkenen, uw portfolio en uw social-mediakanalen.

Projectfotografie is een handig middel om klanten of omwonenden bij uw project te betrekken. Door foto’s te maken van de voortgang van het project en de mensen die de werkzaamheden uitvoeren, wordt een volledig beeld geschetst van hoe het er met het project voor staat. Dankzij dit beeld krijgen de mensen die met het project te maken hebben vaak meer begrip voor enig oponthoud en wordt hun enthousiasme over het project aangewakkerd.

Social media

Daarnaast is een projectfoto een sterke vorm van content voor uw social-mediakanalen. Door projectfotografie en social media te combineren, wordt het namelijk voor betrokkenen makkelijker om het project te volgen. Updates over het project met foto’s en foto’s van degenen die het werk uitvoeren, zorgen ervoor dat mensen op de hoogte willen blijven over het project. Zij zullen hiervoor vaker naar uw social-mediapagina’s terugkeren, wat extra views en volgers oplevert voor uw kanalen.

Portfolio

Ook voor een portfolio zijn projectfoto’s erg geschikt. Het naast elkaar leggen van foto’s van de oude en nieuwe situatie, laat zien waar u als ondernemer toe in staat bent. Tevens brengt u de werkwijze van uw onderneming op die manier in beeld. Projectfotografie is een visueel visitekaartje en kan na het project nog van pas komen.

Het volledige plaatje

Eyedetail brengt elk project op een passende manier in beeld: van de renovatie van een winkelpand tot grootschalige bouwprojecten. Voor onze foto’s proberen wij zoveel mogelijk van het project, de werkzaamheden en de mensen achter het project te laten zien. Op die manier creëren wij een volledig plaatje waardoor het project op de voet te volgen is.

Interesse in de projectfotografie van Eyedetail? Neem dan contact met ons op.