Social-mediafotografie

Social-mediafotografie

Het aantal foto’s dat de gemiddelde social-mediagebruiker op een dag voorbij ziet komen, groeit. Alleen al op Instagram worden er meer dan 90 miljoen foto’s per dag gepost door 500 miljoen gebruikers. Social media is daarmee een perfect middel om interesse te wekken voor uw product of dienst met behulp van fotografie. Met social-mediafotografie vergroot u namelijk uw naamsbekendheid, leidt u mensen naar uw website en laat u de identiteit van uw onderneming zien.

Met de enorme hoeveelheid websites en social-mediakanalen van ondernemingen, kan het lastig zijn om op te vallen in het online landschap. Het is daarom van belang dat gebruikers een merknaam en logo herkennen en onthouden. Professionele foto’s waarin het logo en de huisstijl van een onderneming terug te vinden zijn, kunnen hierbij helpen. Hoe vaker social- mediabezoekers op uw merknaam stuiten, hoe groter de kans dat zij nieuwsgierig zullen raken naar het product achter de naam.

Website

Als eenmaal de interesse bij bezoekers op social media is gewekt, zorgen foto’s er ook voor dat ze sneller naar de website van de onderneming zullen gaan. Door bij de geplaatste foto’s een link te vermelden naar de bijbehorende website pagina, brengt u een stroom van website bezoekers op gang. Twee vliegen in één klap, want uw social-mediakanaal én uw website worden hierdoor vaker bekeken.

Persoonlijkheid van een onderneming

Bovendien versterken social media foto’s de persoonlijkheid van de onderneming. Met social-mediafotografie kunnen bijvoorbeeld een productieproces en personeelsleden in beeld worden gebracht. Door deze foto’s krijgen social-mediabezoekers een idee van de mensen achter uw bedrijf en hoe u uw producten maakt. Dit maakt uw onderneming persoonlijker voor de klant.

Foto’s versterken de boodschap

Eyedetail creëert sprekende content voor sociale media waaronder fotografie. Onze foto’s versterken de boodschap die u als ondernemer online uit wilt dragen en zijn herkenbaar voor uw doelgroep.