fbpx

Het maken van een Procesvideo

15-11-2019

Een van onze klanten, Tereco Hekwerken, heeft ons gevraagd een procesvideo te maken van hun bedrijf. Tereco specialiseert zich in het ontwikkelen van hekwerken en toegangscontroles en waren bezig met de bouw van hun nieuwe pand. Waarom zij een procesvideo wilden laten maken heeft meerdere redenen.

Wat is een procesvideo?

Tijdens een procesvideo filmen wij op verschillende momenten de verschillende processen die plaatsvinden bij het creëren van een product. In dit geval ging het om de bouw van een nieuw pand. Dit betekent dat wij daar bij elke nieuwe stap bij waren om het vast te leggen. Al deze beelden worden dan uiteindelijk tot één video bij elkaar gevoegd om zo een soepele video te creëren.

Waarvoor gebruik je een procesvideo?

Als je een procesvideo hebt, kan je hiermee al je klanten op de hoogte stellen van wat er omgaat in jouw bedrijf. Je hebt hierdoor een open houding, wat veel klanten ook erg waarderen. Ze kunnen als het ware met het hele proces meekijken, zien precies hoe jullie te werk gaan en kunnen op basis daarvan dus besluiten dat jullie dé match zijn voor hun wens.

Niet alleen worden er tijdens het filmen de verschillende processen opgenomen, maar bestaat er ook nog de mogelijkheid om interviews af te leggen met de werkgevers, architecten, uitvoerders en aannemers. Zo krijg je dus een beeld van het proces en ook van alles wat erbij komt kijken.

Uiteindelijk zorgt het hebben van een procesvideo ervoor dat je een reeks aan mooie cinematische beelden op camera hebt staan wat mooi in het archief past om later op terug te kijken.

Dus, een procesvideo creëert een duidelijk beeld van het huidige project waar jij en je bedrijf mee bezig zijn. Het legt alle processen vast, bevat uitleg van meerdere experts en dat alles binnen één mooie video

Heeft u een bedrijf, product of evenement waar u graag een blog over heeft neem dan contact op met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

Lees meer op Eyedetail.

16 mei, 2019
Videoproductie Roosendaal
MEER
06 mei, 2019
Nationale jongerenherdenking
MEER
01 mei, 2019
Webdesign Roosendaal
MEER
04 maart, 2019
Trots! Website De Krom B.V. in ‘Top 20 beste websites bouwsector’
MEER
27 februari, 2019
RBC Roosendaal U12
MEER