Laura van Pinxos over Eyedetail

 

Pinxos Roosendaal Blog Review Restaurant Eyedetail

Laura van Pinxos | Eyedetail Review

Ergens in het midden van het centrum van Roosendaal staat een tapasbas. Maar niet zomaar een tapasbar. Pinxos Roosendaal is een tapasbar die je meeneemt op reis. Ontdek de tapastentjes uit Sevilla, streetfood uit de swingende straatjes in Latijns-Amerika en de pintxos barretjes in Baskenland. En dat allemaal vanuit Roosendaal! Bij een levendige zaak als Pinxos hoort ook een levendige website, en daarom ging Eyedetail voor Pinxos Roosendaal aan de slag. Mede-eigenaresse Laura vertelt in dit artikel over haar ervaringen en samenwerking met Eyedetail.

 

Waarom is Pinxos Roosendaal zo bijzonder? 

Pinxos is anders dan andere tapas barren. De bar is ingericht op gezelligheid en verbintenis. Met de lekkere planken op onze kaart kunnen vrienden en familieleden eten met elkaar delen. Je kunt langskomen voor een borrel, een heerlijke lunch of een uitgebreid diner. Het was onze insteek om een bar te creëren waar mensen het fijn vinden om lekker te blijven zitten. 

 

Het is alsof je even op vakantie bent in eigen land.”

In onze bar kunnen mensen het dagelijkse leven even vergeten. Het is alsof je even op vakantie bent in eigen land. Bij Pinxos kunnen mensen verschillende gerechten bestellen die op onze kaart staan. Hiernaast komen wij regelmatig langs met heerlijke pintxos zodat onze gasten zoveel mogelijk kunnen proeven. 

 

Wat zijn pintxos precies?

Pintxos zijn kleine broodjes die met allerlei lekkere ingrediënten worden belegd. Bij Pinxos Roosendaal houden wij rekening met de wensen van al onze gasten. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om vegetarische pintxos te bestellen en houden wij uiteraard rekening met allergieën en speciale wensen. In combinatie met pintxos serveren wij ook lekker tapas. Dit zijn aperitiefhapjes uit de Spaanse keuken. 

 

Wat heeft Eyedetail voor jullie gedaan? 

Eyedetail heeft ons niet alleen geholpen met het bouwen van een waanzinnige website. Alle video’s die je op onze website ziet zijn ook door Eyedetail gemaakt. Eyedetail heeft ons jaren geleden ook geholpen met het ontwerpen van onze menukaart. Onze samenwerking gaat al een aantal jaar goed. Wij komen steeds bij Eyedetail terug omdat het werk dat zij leveren keer op keer van uitstekende kwaliteit is. 

 

Het resultaat is een website die perfect bij onze huisstijl past.

Eyedetail weet als geen ander hoe tekst en uitleg omgezet kan worden naar beeld. Bij het ontwerpen van de website hebben wij vragen als ‘hoe bouw je een website, welk beeldmateriaal past hierbij en hoe kunnen wij onze visie zo goed mogelijk overbrengen op websitebezoekers’ behandeld. Het resultaat is een website die perfect bij onze huisstijl past. Hierdoor krijgen gasten via onze website een mooi voorproefje van de sfeer in onze bar. 

 

Wat zijn je ervaringen met Eyedetail?

Zowel ikzelf als mijn collega Willemijn hebben hele positieve ervaringen met Eyedetail. Ik heb tijdens onze samenwerking gemerkt dat Eyedetail enorm betrouwbaar is. De gemaakte afspraken worden altijd op tijd nagekomen. Het grootste voordeel aan werken met Eyedetail is de creativiteit en authenticiteit die het bedrijf met zich meebrengt. Kortom kunnen wij een samenwerking met Eyedetail aan iedereen aanbevelen! 

 

Samenwerken met Eyedetail

Ben jij op zoek naar een partner die je niet alleen kan helpen met het maken van een website? Maar ook verstand heeft van de content op de website? Dan ben je bij Eyedetail aan het juiste adres. Wij zorgen niet alleen voor een waanzinnige website, maar zorgen ook voor kwalitatieve video’s die afgestemd zijn op de bedrijfsdoelen. Neem nu contact met ons op voor meer informatie over een samenwerking of bekijk ons portfolio om een beeld te krijgen van ons werk.

Met eigen ogen zien wat wij aan kennis voor website, foto, video en design in huis hebben? Klik dan verder om alles te bewonderen!