Mediabedrijf Roosendaal

Mediabedrijf-Roosendaal-Eyedetail

Wanneer je op zoek bent naar een professioneel mediabedrijf in Roosendaal, dan ben je bij Eyedetail aan het juiste adres! Naast het feit dat wij met een team vol professionals werken, leveren wij de beste websites, foto’s en video’s die je je maar kan voorstellen.

Eyedetail

Eyedetail is een fullservice-mediabedrijf gebaseerd in Roosendaal. Wij blijven onszelf constant vernieuwen waardoor we mee kunnen gaan in alle nieuwe trends en ontwikkelingen op het gebied van grafische vormgeving. Daarnaast hebben wij verschillende specialisaties waarmee we je de perfecte materialen en designs kunnen bieden.

Wat wij doen

Binnen ons bedrijf hebben we vier specialisatietakken. Grafisch design, websites, fotografie en video’s. Zo maken we dus niet alleen websites voor andere bedrijven, maar verzamelen we ook nog een zelf alle benodigde media materialen daarvoor.

Wanneer je al een website hebt, en juist een andere look wil door middel van nieuwe content, dan helpen we je graag! We maken foto’s en video’s van zowel je bedrijf als je team, producten en de omgeving. Zo weten je klanten precies waar ze aan toe zijn.

We zijn trots op het werk dat we leveren. Wanneer wij namelijk een bedrijfsvideo maken, doen we dit in zo’n formaat dat je de video op zowel je eigen website als op je sociale media pagina’s kan plaatsen. Daarnaast zorgen wij ervoor dat alle video’s 100% uniek zijn. Dit doen wij door goed te luisteren naar je wensen en doelen.

Heb je echter alleen maar marketingmateriaal nodig? Dan is dat geen probleem! We leveren namelijk ook verschillende designs voor op flyers, posters, tv, en noem maar op. Ook ontwikkelen we graag een scherp logo design voor je.

Samen zorgen we ervoor dat je de beste website hebt die je je kan voorstellen. Neem vandaag nog contact met ons op! Voor een recent project kijk dan eens op de website van De Brug Security.

Met eigen ogen zien wat wij aan kennis voor website, foto, video en design in huis hebben? Klik dan verder om alles te bewonderen!