Nieuwe Website Roosendaal

22-04-2020

Nieuw jaar, nieuwe website! 2020 zit vol met veranderingen, dus waarom zou je de trend niet volgen met je bedrijf? Een goede website laat zien wie je bent en geeft je bezoekers een duidelijk beeld van wat je doet en wat je verkoopt. Daarnaast helpt het mensen om je makkelijker te kunnen bereiken. Omdat een website maken vaak veel tijd en moeite kost, doet Eyedetail het graag voor je. Niet alleen hebben we veel ervaring, we zijn ook nog eens gevestigd in Roosendaal. Dat is wel zo dichtbij.

Wat We Kunnen

Wij zijn een mediabedrijf, wat inhoud dat we ons focusen op beeldmateriaal. Zo kiezen we er graag voor om websites te bouwen met schitterende videobeelden, maken en gebruiken we professionele foto’s en kleden we een website aan met een duidelijke slideshow. Deze unieke content combinatie zorgt ervoor dat je website een positieve indruk achterlaat bij je bezoekers.

 

Voordat we beginnen leren we je echter graag beter kennen. Daarom gaan we graag het gesprek aan. We bespreken je wensen, je doelen en wat je uiteindelijk wil dat je klanten doen. Daarna maken we onze eigen foto’s van zowel het bedrijf als de omgeving en voegen we deze toe aan de website. Elke website die we maken is daarom 100% uniek en afgesteld op je wensen.

 

Gebruiksvriendelijkheid staat voor ons op nummer één. Daarom zorgen we voor een duidelijk navigeerbare website en leesbare teksten. Dat zullen je klanten zeker waarderen.

 

Kies Voor Eyedetail

Als professioneel bedrijf blijven wij constant up-to-date met alle huidige ontwikkelingen in de wereld van mediadesign. Daarom zal je website nooit achterlopen op de huidige trends. Daarnaast zijn wij gevestigd in Roosendaal, waardoor je niet ver hoeft te zoeken voor een goede samenwerking. Wil je meer informatie? Mail dan je vragen naar info@eyedetail.nl en we komen snel bij je terug!