fbpx

Online het perfecte plaatje: social-mediafotografie

29-09-2018

Online het perfecte plaatje: social-mediafotografie

Op sociale media worden we elke dag overladen met foto’s: al scrollend zien we er honderden. Het aantal beelden dat per dag aan ons voorbij schiet, groeit ook nog steeds door. Alleen al op Instagram worden er per dag 90 miljoen foto’s gedeeld door 500 miljoen gebruikers. Met zoveel populariteit is het zonde om geen gebruik te maken van fotografie als ondernemer. Foto’s op social-mediakanalen hebben een grotere impact dan je denkt.

Het wordt voor bedrijven steeds lastig om online écht op te vallen. Er komen dagelijks nieuwe websites bij van ondernemingen die niet terugdeinzen voor een heftige online concurrentiestrijd. Het laten zien van je merknaam en logo is een goede manier om de aandacht te trekken op sociale media. Hoe vaker internetgebruikers namelijk een merknaam tegenkomen, hoe groter de kans dat zij die naam en het bedrijf zullen onthouden. Foto’s op social-mediaplatforms helpen hierbij. Door vaak een professionele foto van je logo te posten en je bedrijfsnaam op een bijzondere manier in beeld te brengen, wek je interesse op bij de bezoekers van je pagina’s.

Groter websitebereik

Foto’s op sociale media leiden die bezoekers vervolgens ook naar je website. Zo kun je onder je foto’s linken naar een websitepagina waar meer info kan worden gevonden over je bedrijf. Hierdoor komen nieuwsgierige gebruikers sneller op je website terecht. Je vergroot met social-mediafotografie niet alleen het bereik van je sociale media maar ook dat van je website.

Persoonlijkheid laten zien

Met social-mediafoto’s kun je verder de identiteit van je bedrijf naar voren brengen. Bijvoorbeeld door je personeel te laten fotograferen en de foto’s met een persoonlijk verhaal te plaatsen. Door die foto’s zien potentiële klanten met wie zij te maken kunnen krijgen binnen je onderneming. Ook krijgen zij een idee van de doelstelling die jij als ondernemer hebt. Een foto op sociale media maakt ondernemingen menselijker.

Een sterke social-mediafoto zorgt ervoor dat je online opvalt, meer websiteviews krijgt en beter kunt laten zien wie je bent. Eyedetail heeft de tools voor het maken van perfecte social-mediafoto’s in huis. Wij maken foto’s die de sterke kanten en de trots van ondernemers naar voren brengen. Hierdoor kan jij ook op sociale media verder bouwen aan jouw onderneming.

Bakkerij van den Bemd Roosendaal Eyedetail

Heeft u een bedrijf, product of evenement waar u graag een blog over heeft neem dan contact op met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

Lees meer op Eyedetail.

16 mei, 2019
Videoproductie Roosendaal
MEER
06 mei, 2019
Nationale jongerenherdenking
MEER
01 mei, 2019
Webdesign Roosendaal
MEER
04 maart, 2019
Trots! Website De Krom B.V. in ‘Top 20 beste websites bouwsector’
MEER
27 februari, 2019
RBC Roosendaal U12
MEER