Danielle van Ortho Tilburg over Eyedetail

Danielle Smits over Eyedetail Review Roosendaal

Danielle van Ortho Tilburg | Eyedetail Review

Ortho Tilburg is een orthodontistenpraktijk die meegaat met de tijd, en een waanzinnige website mag daarbij niet ontbreken. Van het bouwen van een digitale balie tot het vertellen van een verhaal met krachtig videomateriaal en zelfs een virtuele tour door de praktijk. Eyedetail mocht voor OrthoTilburg zowel de video’s als de website maken en wij vroegen Daniëlle Smits naar haar ervaringen met Eyedetail.

 

Wat heeft Eyedetail voor OrthoTilburg gedaan?

Eyedetail heeft de website en video’s voor op de website voor ons gemaakt. De allereerste keer dat Eyedetail bij ons op de praktijk kwam, was het al snel duidelijk dat wij een perfecte match waren. Toen Eyedetail de plannen en ideeën aan ons presenteerde paste dit perfect bij onze visie. Wij hebben een orthodontistenpraktijk en het was de bedoeling om vooruitstrevend te zijn met de website. Het resultaat van onze samenwerking is een prachtige website die verkeer trekt.

 

Wat zijn jouw ervaringen met Eyedetail? 

Eyedetail zet een stap extra om ervoor te zorgen dat het eindresultaat helemaal naar tevredenheid is. Hoewel de foto’s op onze website niet door Eyedetail zijn gemaakt, waren zij wel aanwezig bij de fotoshoot. Mede hierdoor is de website zo succesvol geworden. Het hele project met Eyedetail vond ik erg spannend, omdat ik de vrijheid kreeg om het allemaal te regelen. Door met Eyedetail samen te werken stond ik er niet alleen voor en had ik een goede partner die mee heeft gedacht over de stappen die gezet moesten worden. Hierdoor verliep het hele project, van het maken van de website tot het beeldmateriaal op de website, erg soepel. 

 

Zou je Eyedetail aanraden aan andere ondernemers? 

Zeker! De website en de video’s zijn niet alleen heel mooi gemaakt, maar het hele proces ging heel natuurlijk. Ik heb voor het maken van de video’s een draaiboek gemaakt en tijdens het filmen zorgde Eyedetail ervoor dat iedereen zich op hun gemak voelde. Hierdoor zijn de video’s zo goed gelukt. Onze teamleden werden door goede begeleiding tijdens het filmen omgetoverd tot professionele acteurs en dat is te zien. Eyedetail is een echte aanrader voor vrienden, kennissen, collega’s en ondernemers. 

 

Samenwerken met Eyedetail

Ben jij ook op zoek naar een partner die kan helpen bij het ontwerpen van een website die bijdraagt aan het behalen van de bedrijfsdoelen? Neem nu contact met ons op voor meer informatie over onze pakketten of bekijk de website van Ortho Tilburg om een beeld te krijgen van ons werk. 

Met eigen ogen zien wat wij aan kennis voor website, foto, video en design in huis hebben? Klik dan verder om alles te bewonderen!