fbpx

Flexibel, Maatwerk, Uniek, Service

Als fullservice-mediabedrijf werkt Eyedetail met toppers in hun vakgebied. Zo hoef jij niet lang te zoeken naar de juiste specialisten. Wel zo fijn.

Creativiteit meets kwaliteit.

Als fullservice-mediabedrijf werken wij met toppers in hun vakgebied. Zij verzorgen jouw gehele visuele communicatie. Klinkt heel interessant natuurlijk maar wij maken gewoon waanzinnige websites, fenomenale foto’s en verleidelijke video’s. Designen doen we ook. Denk aan diepdoordachte en frisse huisstijlontwerpen. Dankzij Eyedetail ben je in één keer klaar: je kunt meteen aan de slag.

Stel: je wilt een nieuwe website. Een met one-of-a-kind huisstijl, oogstrelende fotografie en video die van je scherm spat. Je ziet alleen door alle losse web developers, fotografen en videocrews het bos niet meer. Je bent op zoek naar één partij die gewoon alles in huis heeft.

Bij ons vind je de experts die daarvoor nodig zijn. Daardoor is alles op elkaar afgestemd. Dit scheelt tijd en bespaart jou in de prijs.

Eyedetail wil jou en jouw bedrijf leren kennen. Wij staan niet voor niets voor goede service, flexibiliteit in elke vorm en natuurlijk: de expertise die nodig is om jouw succesverhaal te schrijven.

Eyedetail Roosendaal Kwaliteit marketing websites nieuw

Een netwerk van professionals

Of je nu op zoek bent naar een website, foto’s voor je webshop of een aftermovie: wij weten wat ervoor nodig is. Bij Eyedetail werken experts op het gebied van video, foto, design en webdevelopment continu met elkaar samen. Daardoor kun jij erop vertrouwen dat jouw bedrijfsfilm maar ook de nieuwe huisstijl voor jouw website van dezelfde hoge kwaliteit zijn.

Nick Kawaler

CREATIVE DIRECTOR

Rens Manders

DEVELOPER

Kylie de Bont

WEBDESIGNER

Willemijn Casas

FOTOGRAAF

Fabian van der Wielen

GRAFISCHE DESIGNER

Marit Habing

GRAFISCHE DESIGNER

Bram van Oosterhout

VIDEO / FOTO

ORIGIN

STORY.

Eyedetail is opgericht door mij: Nick Kawaler. Al op vroege leeftijd was ik veel bezig met beeld. Een voorbeeldig kind zou je kunnen zeggen. Ik maakte video’s, foto’s en bedacht ontwerpen. In 2015 studeerde ik af als filmmaker, het startsein om me fulltime op mijn bedrijf te richten. Al snel kwam ik erachter dat ik meer wilde dan video en foto. Ik zag dat daar veel behoefte aan was. Eyedetail ontwikkelde een eigen, nieuwe stijl in de websitewereld. Dynamische websites die leven met beeld en dan vooral video.

 

Hiermee creëerde ik een nieuwe markt en verbreedde ik het aanbod van Eyedetail. Meer perspectief in alle opzichten. Nu, in 2019, is Eyedetail een compleetaanbieder van visuele communicatie. De klant het zo makkelijk mogelijk maken. Korte, directe lijntjes met één aanspreekpunt. Altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden om elk bedrijf voorop te laten lopen. Tot in detail ligt de volledige focus op de opdrachtgever.

NIck Kawaler Eyedetail Roosendaal Websites Video

Volg ons op Instagram!

Altijd de laatste updates over ons, onze projecten en onze klanten! Dus waar wacht je op?

#eyedetail | #websites | #video | #foto | #design