fbpx

Adidas Pinkboxing

Boksen is voor goede workout voor iedereen: het verbetert je conditie, helpt je gewicht te verliezen en versterkt je spieren. Onder vrouwen is boksen een sport die steeds populairder wordt. Daarom is er steeds meer vraag naar bokslessen die gericht zijn op deze groep. Adidas Pinkboxing is een workout speciaal en alleen voor vrouwen. Er wordt bijvoorbeeld niet gespard en geen fysiek contact gemaakt. Dat betekent niet dat Pink Boxing minder intensief is: alle spiergroepen worden getraind. Adidas Pinkboxing vindt altijd plaats in groepen met andere vrouwen. Daardoor is het de perfecte combinatie van een stevige training en gezelligheid.

Op steeds meer locaties worden Adidas Pinkboxing-lessen verzorgd. Inmiddels zijn er ook Adidas Pinkboxing evenementen om met vriendinnen, collega’s en familie kennis te maken met de sport. Pink boxing verovert het land en motiveert vrouwen om te leren boksen.

Eyedetail voor Adidas Pinkboxing

Om het vrouwenboksen meer bekendheid te geven, was onder andere een website nodig. Eyedetail creëerde daarom een website met foto’s en video’s en content voor de social-mediakanalen. Op de website kunnen vrouwen Adidas Pink Boxing locaties en evenementen vinden. De video’s zijn tijdens de lessen gemaakt. Daardoor krijgen vrouwen een kijkje achter de schermen en zien zij wat de lessen inhouden. Ook trainers kunnen op de website terecht. Zij vinden elke maand een nieuwe instructievideo op de website.

Eyedetail verzorgde voor de social-mediakanalen van Adidas Pink Boxing de fotografie van de lessen en evenementen. Dankzij de foto’s kunnen de locaties nog meer vrouwen enthousiast maken voor het boksen.

Een website die meer dan 60 locaties verbind