fbpx

Albert Heijn

De Albert Heijn is naast een supermarkt ook een Nederlands begrip. De supermarktketen is met meer dan 1000 winkels de grootste van Nederland en na 130 jaar niet meer weg te denken uit ons land.

Verbouwing winkel Roosendaal

Een van die vele winkels is het filiaal aan de Van Beethovenlaan van Albert Heijn Roosendaal. De winkel was grondig toe aan een verbouwing in de zomer van 2016. Het volledig verbouwen van een supermarkt is alleen een stuk lastiger dan bij een andere, kleinere zaak. Tienduizenden producten werden verplaatst, de winkel moest anderhalve week dicht en de klanten uit de buurt moesten hiervan op de hoogte worden gebracht.

Na maanden voorbereiding was het dan eindelijk zover: in juli 2016 ging de winkel dicht voor de verbouwing. Na tien dagen weer het filiaal weer heropend voor werknemers en klanten. Het eindresultaat was een gloednieuwe AH die weer aardig wat jaren mee kan draaien.

Eyedetail voor Albert Heijn

Eyedetail bracht de verbouwing van het Albert Heijn filiaal in beeld. Hiervoor maakte Eyedetail een video gecombineerd met interviews van personeel en klanten. De 360-graden videobeelden lieten goed de omvang van het winkelpand zien. Fotografie maakte het geheel af.

Albert Heijn

Bekijk hier de video van de verbouwing!