fbpx

Bonnefooi

 

Die ene gezellige lunch met vrienden, dat knusse etentje met familie of een intiem diner met je geliefde: goed eten verbindt en maakt onze dag. Vers, homemade food met passende koude of warme drankjes en fijne service kunnen een speciaal moment nóg mooier maken. Good food staat gelijk aan een good mood. Eten dat met liefde is gemaakt en geserveerd, geeft een goed gevoel.

Lunch, diner en borrel

Dat is precies de visie van Bonnefooi: zij bereiden gerechten met ingrediënten uit alle windstreken met liefde en aandacht. In het eetcafé vind je toegankelijk soulfood van over de hele wereld. Voor elk wat wils: van dagschotels met vlees en vis tot frisse salades. Ook voor de lunch ben je bij hen aan het goede adres: zo vind je er Oosterse baguettes en andere lunchgerechten. Verder kun je tot laat op de avond borrelen met wereldse borrelhapjes en huisgemaakte cocktails.

Om te blijven verrassen, is Bonnefooi altijd op zoek naar nieuwe smaken, kruiden en specerijen. Hiervoor werken zij graag samen met kleine, ambachtelijke merken. Op deze manier ondersteunen zij namelijk kleine ondernemers. Ook schotelen zij hun gasten hierdoor telkens iets nieuws voor.

Altijd een open deur

Bijzonder aan het eetcafé is dat gasten er niet kunnen reserveren. Je eet en drinkt letterlijk ‘op de bonnefooi’. Door dit concept kun je altijd even binnenlopen tijdens je werkdag of een dagje Roosendaal.

Eyedetail voor Bonnefooi

Eyedetail verzorgde voor Bonnefooi de website, fotografie en video’s. Op de website kunnen gasten eenvoudig en snel info vinden over de lunch- en dinerkaart en de mogelijkheden voor het organiseren van een feest. Verder vinden zij daar blogs over producten en nieuws uit het eetcafé. Om bezoekers van de website een goed beeld te geven van de gerechten en dranken van Bonnefooi, werd foodfotografie toegepast. Op de websitepagina’s en op de social media kanalen kunnen bezoekers hierdoor precies zien wat ze voorgeschoteld kunnen krijgen. Daarnaast maakte Eyedetail een bedrijfsvideo en video’s van de keuken van Bonnefooi. Zo krijgen gasten letterlijk een kijkje in de keuken.

Met de website, foto’s en video’s kan Bonnefooi laten zien waar zij voor staat: bijzonder food dat met liefde wordt bereid.

Bonnefooi Roosendaal Eyedetail
Bonnefooi Roosendaal Eyedetail lunchen in

Maatwerk website voor lekker eten

Bedrijfsfilm en video’s voor aankleding van de website!