fbpx

Boxing Company

Boxing Company is meer dan alleen een boksschool: ze bieden voor elke leeftijd en voor mannen en vrouwen leuke en actieve groepslessen en personal training aan. Van cursussen zelfverdediging tot power yoga en bokslessen voor senioren: het aanbod is groot en maatwerk het motto. Inmiddels zijn er al twee scholen: een vestiging in Oud-Beijerland en in Numansdorp.

Eyedetail voor Boxing Company

Een sportief en jong bedrijf heeft een website nodig waar die twee eigenschappen in terug te vinden zijn. Eyedetail maakte daarom voor de school een website, video’s, foto’s en content voor hun social media kanalen.

In de video’s en foto’s die op de website geplaatst zijn, zijn leerlingen van de school te zien. Hierdoor krijgen websitebezoekers een sfeerimpressie van de lessen. Ook werd voor de video’s gebruikgemaakt van drones om het prachtige pand van de hoofdvestiging beter te laten zien. Bezoekers van de website kunnen dankzij handige menu’s sneller informatie vinden. De vernieuwde social media content spreekt de doelgroep beter aan en zorgt ervoor dat de school online beter te vinden is. Al met het al is het een mooi geheel geworden dat het beste in Boxing Company naar boven haalt.

Een stoere maatwerkwebsite!