fbpx

BXNGBLL

De BXNGBLL is een nieuwe rage op fitness-gebied. Het combineert namelijk verschillende fitnessaccessoires waaronder de punchbag, de kettlebell en de slam ball. Handig, want daardoor hoeft er minder gesjouwd te worden en kan de training worden uitgebreid. Het product heeft de vorm van een bal en is in verschillende gewichten verkrijgbaar. De bal is ideaal voor thuissporters: je hoeft niet meer de deur uit om te kunnen trainen, want het product neemt weinig ruimte in en is mobiel. Toch is het product ook voor sportscholen, MMA en bootcamps geschikt. Doordat de BXNGBLL veel mogelijkheden voor workouts biedt, kan het product namelijk voor verschillende trainingen gebruikt worden.

Om sporters ideeën te geven voor oefeningen met de bal, is er een BXNGBLL app ontwikkeld. Met de app kan de trainingsprogressie bij worden gehouden en kunnen sporters elke week een nieuwe workout bekijken. De app en de bal zijn geschikt voor elk niveau en maken sporten makkelijker en veelzijdiger.

Eyedetail voor BXNGBLL

Eyedetail verzorgde voor BXNGBLL de website, logo, brochure, video’s en foto’s. Op de website kunnen bezoekers gespecialiseerde trainers vinden en  producten bekijken in de webshop. In de video’s op de websitepagina’s zijn workouts met de bal te zien. Hierdoor krijgen bezoekers een beeld van de mogelijkheden van het product. Ook in de brochure zijn voorbeelden van oefeningen te vinden. Eyedetail fotografeerde verder producten en sporters voor de social-mediapagina’s van het product. Door deze foto’s kregen de kanalen van het merk een groter bereik. Het logo zorgt ervoor dat het product beter herkenbaar is.

BXNGBLL kan met de nieuwe website, foto’s, video’s en brochure de wereld gaan veroveren.

Een kwaliteitsproduct verdient een kwaliteitswebsite.