fbpx

CaRespect

CaRespect is een compacte maar groeiende thuiszorgorganisatie. In een tijd waarin de thuiszorg soms onder grote druk staat, onderscheidt deze organisatie zich van anderen. De aanpak van het team draait om persoonlijke zorg en contact voor de cliënt. Persoonlijke benadering en het kort houden van de lijntjes tussen cliënt en verzorger is voor beide partijen erg prettig en aangenaam. Volgens cliënten biedt de organisatie daardoor zorg aan die uniek is.

De organisatie biedt zorg aan in alle vormen en maten. Bijvoorbeeld boodschappen doen of meegaan naar het ziekenhuis. Cliënten krijgen niet elke dag een nieuw persoon over de vloer: het team van thuisverzorgers is klein waardoor er sneller een persoonlijke band ontstaat. Iets wat erg belangrijk is voor cliënten én verzorgers.

CaRespect levert onder andere palliatieve zorg, ouderenzorg en gehandicaptenzorg aan huis. De organisatie biedt deze zorg aan in de gemeenten Bergen op Zoom, Ruchpen, Woensdrecht en Roosendaal. Zij verlenen zorg op basis van PGB (PersoonsGebonden Budget) en Zorg in Natura.

Eyedetail voor CaRespect

Voor CaRespect kreeg Eyedetail de opdracht om de marketing een nieuwe impuls te geven. Eyedetail leverde aan hen een nieuwe website, bedrijfsfilms, fotografie en een marketingstrategie. Bij de organisatie speelt persoonlijkheid een grote rol en dit komt terug in de video’s van het personeel en in de bedrijfsfilms. Dankzij de nieuwe website kunnen bezoekers een goed beeld krijgen van de diensten van de organisatie. CaRespect kan door het werk van Eyedetail groeien en nog meer cliënten van passende zorg voorzien.

CaRespect

Een unieke website in de zorg.