fbpx

De Krom B.V.

De Krom B.V. is een onderneming met als vakgebied infrastructuur. Het jonge familiebedrijf is gespecialiseerd in de aanleg, beheer, onderhoud en dienstverlening van onder- er bovengrondse grondorganisatie. Inmiddels bestaat het bedrijf al twintig jaar, telt het bedrijf meer dan negentig werknemers en veel opdrachten voor bekende publieke en private opdrachtgevers op haar naam staan.

Dit komt door de werkwijze van bedrijf voor infrastructuur. De Krom B.V. werkt altijd doelmatig en flexibel, staat voor een soepele samenwerking tussen opdrachtgever en aannemer en streeft naar kwaliteit. Hierbij vergeten zij ook nooit de opdrachtgever zelf: die wordt namelijk volledig ontzorgd.

Eyedetail voor De Krom

Bij de goede werkwijze  hoorde natuurlijk een goede website. Eyedetail bracht hiervoor de projecten en werknemers van het familiebedrijf in beeld. Het resultaat is een overzichtelijke website waarop de kwaliteiten van het bedrijf perfect naar voren komen. Info over de diensten en eerdere projecten zijn snel en makkelijk te vinden voor toekomstige opdrachtgevers. De website laat het karakter van de onderneming zien en toont haar professionaliteit. Ben jij op zoek naar een website waarin de kwaliteiten echt naar boven komen, neem dan contact met ons op.

De Krom B.V. Etten-Leur Eyedetail Website Kwaliteit Media Marketing
Website De Krom Telefoon Responsive Eyedetail Marketing Media