fbpx

evelien résidence de beauté

‘Ieder mens kan er goed uitzien, want echte schoonheid zit vanbinnen’: dat is het motto van evelien résidence de beauté. Deze salon uit Ulvenhout werd genomineerd voor ‘Schoonheidssalon van het jaar 2018’. Niet zomaar, want zij heeft alle kennis over de beste huid- en haarverzorging in huis. Evelien résidence de beauté biedt de nieuwste en meest exclusieve huidbehandelingen aan voor een jonge en frisse huid en haar dat straalt.

Behandelingen van deze tijd

De salon werkt met de meest moderne technieken en apparatuur. Zo bieden zij gepersonaliseerde anti-aging behandelingen aan: op basis van iemands DNA-profiel stellen zij de perfecte behandeling samen. Verder vinden klanten er stamceltherapieën bij dun en broos haar: lichaamseigen cellen maken het haar gezonder en steviger. Daarnaast maken zij huidanalyses met behulp van geavanceerde digitale programma’s.

Eyedetail voor evelien résidence de beauté

Bij een moderne salon die werkt met de laatste technieken hoort marketing van deze tijd. Daarom maakte Eyedetail een frisse bedrijfsvideo voor evelien résidence de beauté en losse video’s van de populairste behandelingen. Door deze video’s kregen bezoekers van de website een idee van de werkwijze van de salon en het personeel. Door het personeel namelijk aan het woord te laten in de video’s, ontstond er een persoonlijke binding tussen de kijkers van de video en het bedrijf. Eyedetail paste de video’s aan op de huisstijl van evelien résidence de beauté: hierdoor kregen zij de natuurlijke uitstraling die past bij de onderneming.

Bekijk hier de bedrijfsvideo!