fbpx

For All Sizes

Kleding maakt de vrouw: collecties voor elke vrouw in elke maat. Kleding en accessoires om een perfect indruk te maken en te stralen.

Goede kleding haalt het beste in je naar boven. Helaas kan het voor sommige vrouwen behoorlijk lastig zijn om de juiste outfit te vinden. Bijvoorbeeld voor dames met een maatje meer of die iets langer zijn dan de gemiddelde vrouw. For All Sizes biedt collecties van hoge kwaliteit en volgens de laatste trends voor deze vrouwen. Ook deze groep verdient het namelijk om er verzorgd en stijlvol uit te zien. Het merk biedt kleding en schoenen aan met bijpassende accessoires voor een compleet nieuwe look.

Eyedetail voor For All Sizes

Eyedetail maakte voor het kledingmerk een unieke en gebruiksvriendelijke website. De foto’s en video’s van de collecties en een splinternieuw logo maakten het geheel af.

De nieuwe website oogt een stuk overzichtelijker waardoor bezoekers sneller hun ideale schoen of kledingstuk vinden. De foto’s maken het eenvoudiger om de collectie te bekijken. Verder laten de foto’s en de video de eyecatchers uit de collectie goed opvallen en maken ze het merk persoonlijker. Het eenvoudige maar elegante logo geeft de website tevens een professionele uitstraling. For All Sizes heeft een nieuw en passend jasje gekregen dat het merk de aandacht geeft dat het verdient.

For All Sizes mode fashion roosendaal media
For All Sizes website door Eyedetail

Een verzamelsite in de modewereld