fbpx

CEO Fit

Ondernemers hebben over het algemeen een intensieve levensstijl: veel stress, lange dagen en soms korte nachten. Hierdoor zijn zij vatbaarder voor gezondheidsproblemen als obesitas en vermoeidheid. Ook kunnen ondernemers last krijgen van somberheid en sneller geïrriteerd raken. Marvin Leenders begeleidt als gezondheidscoach voor ondernemers deze groep mensen.

Hiervoor analyseert hij onder andere de conditie, het energieniveau en de bloedwaarden van zijn cliënten. Met behulp van deze gegevens stelt hij een gepersonaliseerd programma samen. Dit programma richt zich op voeding, training, ontspanning en herstel. Deze vier factoren beïnvloeden namelijk vaak de gezondheid van de ondernemer in kwestie. Als gezondheidscoach voor ondernemers weet Marvin Leenders hoe hij met behulp van coaching cliënten kan helpen om een gezondere levensstijl met minder stress te verwezenlijken.

Eyedetail voor de gezondheidscoach voor ondernemers

Marvin wilde als gezondheidscoach voor ondernemers meer bereik creëren. Eyedetail verzorgde voor de coach een logo, website met foto en video en grafische vormgeving. Het logo straalt professionaliteit en kwaliteit uit: precies de doelstellingen van het bedrijf. Op de website kunnen bezoekers eenvoudig een intakegesprek boeken en informatie vinden. Ook kunnen zij reviews over de gezondheidscoach voor ondernemers bekijken. Met behulp van fotografie is het team achter de coach in beeld gebracht. Hierdoor weten bezoekers meteen met wie zij te maken krijgen.

Verder maakte Eyedetail een bedrijfsfilm voor de coach. In de video is Marvin Leenders zelf aan het woord over zijn werkwijze en draagt hij zijn boodschap als coach uit.

Eyedetail leverde de tools die nodig waren om meer aandacht te creëren voor de coachingsprogramma’s.

CEO Fit Eyedetail

Een gezonde website voor een gezond leven.