fbpx

Golfcentrum Roosendaal

Van logo tot aan een complete website met video en fotografie.

 

Golf is meer dan alleen een sport: samen golven verbindt vrienden en collega’s en versterkt zakelijke relaties. Het ideale golfcentrum biedt daarom uitdagingen, lessen en arrangementen voor iedere doelgroep. De sport is namelijk geschikt voor iedereen: beginners stappen snel in en kunnen zichzelf uit blijven dagen.

Met de juiste baan is het mogelijk om geleidelijk aan skills te verbeteren. Ondertussen is er dan tijd om bij te praten met vrienden en zakelijke relaties te versterken.

Golf voor beginner en expert

Golfcentrum Roosendaal maakt golf toegankelijk voor iedereen: van beginner tot golf professional. Het centrum heeft namelijk een 9-holes baan waardoor golfers zichzelf continu op de proef kunnen stellen. Daarnaast bezit Golfcentrum Roosendaal een oefencentrum met Toptracer technologie. Hier kan de speler uit verschillende oefenprogramma’s kiezen, scores bekijken en precies zien waar de bal terecht komt. In de Diving Range kunnen medespelers ondertussen genieten van een hapje en drankje. Deze worden bereid door het horecagedeelte. Golfcentrum Roosendaal biedt stijlvolle en uitgebreide lunches, diners en borrels voor, tijdens en na het golven.

Golfschool

Het is ook mogelijk om golflessen te volgen bij Golfcentrum Roosendaal. Hiervoor kunnen spelers terecht bij de golfschool van het centrum. De school biedt lessen op maat met persoonlijke begeleiding en voor elk niveau. Ervaren golfers kunnen privélessen afnemen, voor nieuwe spelers zijn er kennismakingslessen en cursussen. De geleerde skills kunnen meteen in de praktijk worden gebracht op de baan of in het oefencentrum.

Golfcentrum Roosendaal en Eyedetail

Eyedetail verzorgde voor Golfcentrum Roosendaal de website, video’s, fotografie en drukwerk. Op de website kunnen spelers snel informatie vinden over de verschillende faciliteiten en starttijden reserveren. In de video’s zijn deze verschillende voorzieningen en de trainers van de golfschool te zien. Met food-fotografie bracht Eyedetail de menukaart van het centrum in beeld. Op de baan zelf wordt gebruik gemaakt van scorekaarten met vernieuwd design.

Van logo tot complete website met video en fotografie: Eyedetail regelde het voor Golfcentrum Roosendaal.

Helemaal ingericht voor de golf liefhebber!

Een nieuw concept uitgelegd in een video.