fbpx

Inofec

Inofec kantoormeubelen is al meer dan 25 jaar leverancier van meubilair en accessoires aan Nederlandse scholen en kantoren. Zij bieden alles wat nodig is om een klaslokaal, werkplek of vergaderzaal in te richten en aan te kleden. Hierbij kun je denken aan tafels, stoelen en verschillende soorten kasten maar ook aan lockers en whiteboards. Alle producten worden aangepast naar de wensen van de klant en de gebruikers.

Aandacht voor de klant: de beste service

Het gemak van de klant staat altijd centraal: alle producten van Inofec worden gratis geleverd, gemonteerd en geïnstalleerd. Hierdoor kan het meubilair snel geplaatst en in gebruik worden genomen. Klanten kunnen de collecties bekijken in twee showrooms in onder andere Roosendaal, in de catalogussen of online. De webshop maakt het bestellen van producten eenvoudiger en klantvriendelijker. Daarnaast hebben alle meubels en accessoires een garantie van vijf jaar. Producten worden binnen die garantie kosteloos gerepareerd of vervangen: alles om de klant langer te laten genieten van een bureau, stoel of kast.

Eyedetail voor Inofec

Inofec zocht een nieuwe manier om het bekijken van meubilair makkelijker te maken. Eyedetail wist precies wat zij hiervoor nodig hadden: video. Eyedetail maakte hiervoor video’s van de belangrijkste productcategorieën zoals het schoolmeubilair. Voor de video’s werd een uitgebreide setting gebouwd om klanten het volledige plaatje te geven: zo werd er een klaslokaal nagebouwd met producten uit de collecties. In elke video kwam een deskundige uit het bedrijf aan het woord over het product en de werkwijze en service van Inofec.

De video’s werden ook gebruikt om de catalogus moderner te maken. Eyedetail plaatste namelijk naast elk product een QR-code die rechtstreeks naar de bijbehorende video leidde. Hierdoor konden klanten meteen zien hoe een bureaustoel of archiefkast in hun interieur zou passen.

Door de video’s en de catalogus blijft Inofec met zijn tijd meegaan en kan hij zijn klanten beter ondersteunen.

Bekijk hier de promotievideo!