fbpx

Padel Only Academy

 

Padel is een sport waar nog niet iedereen van gehoord heeft. Deze bijzondere, nieuwe racketsport is inmiddels bezig aan een flinke opmars en verovert langzaam de Nederlandse sportwereld. Inmiddels zijn er in Nederland meer dan honderd padelbanen te vinden op al veertig locaties. Met meer dan tienduizend spelers wordt er op deze plekken in Nederland enthousiast potjes Padel gespeeld.

Een van de redenen dat Padel steeds populairder wordt, is het feit dat het een energieke sport is. Padel wordt namelijk gespeeld op een baan die omringd is door hoge wanden. Hierdoor neemt de snelheid van het spel snel toe. Toch is het een toegankelijke sport: jong en oud kan Padel leren spelen. Voor de fanatiekelingen worden er Nederlandse wedstrijden Padel georganiseerd. Hiervoor zijn er zelfs nationale teams.

Padel Only Academy: alles voor Padel

Padel Only Academy biedt Padel lessen, clinics, activiteiten, materialen en meer. Tijdens de lessen wordt onder leiding van een professioneel Padeltrainer gewerkt aan speltechnieken en worden skills verbeterd. Voor starters zijn er kennismakingscursussen, voor gevorderden trainingen voor Padel evenementen. De Padel Only Academy organiseert daarnaast Padel evenementen om met elkaar te genieten van het spel en de competitie aan te gaan. De school biedt spelers via zijn webshop Padel rackets, ballen en accessoires aan.

Eyedetail voor Padel Only Academy

Bij een gloednieuwe sport, hoort een gloednieuwe website. Daarom creëerde Eyedetail voor Padel Only een videowebsite. Op de website vinden leden informatie over de Padel lessen en clinics en over de school zelf. Daarnaast kunnen zij lessen opzoeken in de agenda en aankopen doen in de webshop. Hiervoor fotografeerde Eyedetail de producten. Ook verzorgde Eyedetail de foto’s van Padel Only evenementen. De video’s op de verschillende pagina’s laten beelden zien van de leerlingen van de Academy. In één van die video’s komt ook de oprichter van De Padel Only Academy aan het woord.

Met de nieuwe website, foto’s en video’s brengt Padel Only Academy deze prachtige sport nog meer onder de aandacht.

Projecten Eyedetail

Het plezier van Padel is overal te zien!