fbpx

Sport & Slankstudio

Sport & Slankstudio begon ooit als kleinschalige studio. Uiteindelijk groeide die kleine studio uit tot een onderneming van tien vestigingen in Noord-Brabant. Het brede aanbod is wat de studio zo bijzonder maakt. Je kunt namelijk bij Sport & Slankstudio naast (onder andere) yoga, spinningslessen en Zumba ook terecht voor fysiotherapie, sportdiëtiek en podologie. Alles is te vinden onder één dak wat voor de klanten natuurlijk erg prettig is.

Eyedetail voor Sport & Slankstudio

In de website, video’s en foto’s moest de veelzijdigheid van de studio terug te vinden zijn. Daarom maakte Eyedetail met behulp van foto en video veel sfeerimpressies van de lessen. Door het toevoegen van een nieuwe, handige kaart kunnen bezoekers van de studio’s sneller vestigingen bekijken en contactgegevens vinden. De dynamische website zorgt ervoor dat informatie sneller te vinden is en heeft een klantvriendelijk uiterlijk dat nog jaren mee kan gaan.

Om de enorme omvang van de studio’s te laten zien, maakte Eyedetail ook beelden met drones. Deze videobeelden werden verwerkt in een promotievideo waarin ook instructeurs van de studio aan het woord komen. Hierdoor geeft de video de persoonlijke benadering van Sport & Slank goed weer.

Een sportieve maatwerk website