fbpx

Van Roode Infra B.V.

Van Roode Infra B.V. is een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in wegenbouw. Al meer dan vijftig jaar verzorgt het bedrijf alles wat voor de aanleg van infrastructuur nodig is: grondwerk, wegenbouw, riolering en groenvoorziening. Voor hun projecten maken zij gebruik van geavanceerde technologie, onder andere voor het analyseren van een rioleringsnetwerk. Ook werkt het personeel veel met bestratingsmachines. Hierdoor leveren zij precisiewerk af.

Door de kennis die het bedrijf in huis heeft, kan Van Roode Infra B.V. disciplines combineren voor grote projecten. Daardoor kunnen zij alle onderdelen van het project voor hun rekening nemen. Verder hechten zij waarde aan communicatie met betrokkenen van het project. Zo beperken zij de overlast voor omwonenden en waarborgen ze de bereikbaarheid. Van Roode Infra B.V. levert hierdoor werk af waar alle partijen tevreden mee zijn.

Eyedetail voor Van Roode Infra B.V.

Van Roode Infra B.V. zat flink in de lift: dat wilde het bedrijf ook uitstralen in zijn marketing en communicatie. Eyedetail creëerde daarom voor de onderneming een website en verzorgde hiervoor de fotografie en video’s.

De projecten zijn de trots van de onderneming. Daarom bracht Eyedetail deze projecten met behulp van video in beeld. Er werden opnames gemaakt van de werkzaamheden en het personeel. Hiervoor werden onder andere drones ingezet. Websitebezoekers kunnen nu meteen zien hoe en door wie het werk wordt uitgevoerd. Dit zorgt voor transparantie en wekt vertrouwen bij klanten.

Van de uitvoer van de projecten werden naast video’s ook foto’s gemaakt. Voor de fotografie probeerde Eyedetail zo dicht mogelijk bij het personeel te komen. Het resultaat: een impressie vanaf de werkplaats die de sfeer van het familiebedrijf sterk naar voren brengt.

Dankzij het werk van Eyedetail kan Van Roode Infra B.V. verder aan de weg timmeren.

Van Roode Infra B.V.

Een maatwerk website waarin de projecten tot hun recht komen.