fbpx

Projectfotografie: elke stap in beeld

29-09-2018

Projectfotografie: elke stap in beeld

Een groot project zorgt voor grote veranderingen in korte tijd. Bij een bouwproject kan binnen een paar weken een nieuwe straat of nieuw winkelpand tevoorschijn komen. Vaak hebben verschillende mensen te maken met het project. Een manier om al die ontwikkelingen voor deze mensen vast te leggen, is het fotograferen van jouw project.

Bij het uitvoeren van jouw project zijn niet alleen jij en de mensen die jou helpen betrokken. Ook jouw klanten zullen het een en ander merken van jouw plannen, bijvoorbeeld als jij jouw winkel gaat verbouwen. Met projectfotografie kun jij een plaatje schetsen van jouw verbouwing of een ander project. De foto’s geven jouw klanten een kijkje achter de schermen: ze zien hoe het werk ervoor staat. Hierdoor leven ze samen met jou naar de oplevering van het project toe. Ook levert het meer begrip op: zij zullen sneller begrijpen dat jouw winkel even gesloten is.

Social media boost

De foto’s van jouw project kun je vervolgens plaatsen op jouw social-mediakanalen. Dit zorgt er niet alleen voor dat het project beter te volgen is: jouw kanalen zelf worden ook onder de aandacht gebracht. Door af en toe foto’s te plaatsen, blijf je updates geven over jouw project. Dit wekt nieuwsgierigheid op, want klanten zien jouw updates en willen die updates volgen. Hiervoor zullen zij elke keer opnieuw jouw Instagram- of Facebookaccount bezoeken en volger worden. Daardoor leveren jouw projectfoto’s views op voor updates over jouw verbouwing maar ook voor jouw social-mediaplatformen. Twee vliegen in één klap dus.

Handig na het project

Na het project gaan projectfoto’s niet meteen de prullenbak in: ze zijn nog herbruikbaar. Foto’s van het eindresultaat van jouw verbouwing of uitbreiding kun je bijvoorbeeld gebruiken voor jouw social-mediakanalen, website en brochure. Op die manier heb jij tijdens maar ook na het project plezier van jouw foto’s.

Projectfotografie zorgt er dus voor dat jij jouw klanten op de hoogte kunt houden en geeft een boost aan jouw sociale media. Tijdens de uitvoer van het project heb je alleen vaak wat anders aan je hoofd dan het maken van foto’s. Eyedetail brengt projecten in beeld: van een renovatie tot de aanleg van wegen. Hierbij brengen wij de mensen achter het project van zo dichtbij mogelijk in beeld. Daardoor geven jouw projectfoto’s een perfect beeld van hoe het werk wordt uitgevoerd en welke vorderingen jullie maken. Hierdoor kun jij jouw enthousiasme over jouw project overdragen.

De krom eyedetail drone beelden

Heeft u een bedrijf, product of evenement waar u graag een blog over heeft neem dan contact op met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

Lees meer op Eyedetail.

04 maart, 2019
Trots! Website De Krom B.V. in ‘Top 20 beste websites bouwsector’
MEER
27 februari, 2019
RBC Roosendaal U12
MEER
19 februari, 2019
Color grading: breng jouw video tot leven
MEER
08 februari, 2019
Drie redenen waarom jij een wervingsvideo moet laten maken
MEER
31 januari, 2019
Website trends 2019
MEER