fbpx

RBC Roosendaal U12

27-02-2019

 

Op 15 april 2019 reizen de jongens onder 12 van RBC af naar Barcelona voor de Mediterranean International Cup. Een enorme kans, want aan het toernooi doen maar liefst 250 teams mee uit 40 landen. Om u een idee te geven van hun rivalen: zij zullen onder andere spelen tegen Manchester United, FC Barcelona, Real Madrid en Paris st. Germain. Wij zijn hard op zoek naar RBC Roosendaal sponsors om deze jongensdroom waar te maken voor dit fantastische elftal.

Club op de kaart

RBC Roosendaal is in aanloop naar het toernooi de trots van de stad. Logisch, want dit is een prachtige mogelijkheid voor de jongens om ervaring op te doen. Ook kunnen zij hiermee RBC positief op de kaart zetten. Tijdens het toernooi zullen de jongens hard aan de bak moeten: er wordt in verschillende poules gespeeld. Er zullen zelfs een paar wedstrijden live worden uitgezonden.

Sponsoren nodig

Tot het zover is, moet er wel nog een hoop geld in worden gezameld. Het vervoer, verblijf en de kleding moeten namelijk betaald worden. Wij willen alle kinderen de kans geven om mee te gaan.

RBC Roosendaal sponsoren? Het elftal, bestaande uit zestien ontzettend enthousiaste kinderen, zal in ruil hiervoor uw klusjes opknappen. Ze zijn absoluut niet beroerd om voor hun droom de handen uit de mouwen te steken. Als RBC sponsor steunt u dit geweldige team én worden uw karweitjes aangepakt door de jongens.

Eyedetail voor RBC Roosendaal

Het elftal van RBC Roosendaal hoopt zoveel mogelijk sponsoren te vinden. Daarom maakte Eyedetail voor dit talentvolle elftal een promotievideo. Met de video kunnen zij een groter publiek bereiken, onder andere op social media, en hopelijk genoeg geld inzamelen.

Sponsor RBC Roosendaal U12 worden? Neem contact op met Willemijn Casas: 0621890566

Heeft u een bedrijf, product of evenement waar u graag een blog over heeft neem dan contact op met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

Lees meer op Eyedetail.

15 november, 2019
Het maken van een Procesvideo
MEER
16 mei, 2019
Videoproductie Roosendaal
MEER
06 mei, 2019
Nationale jongerenherdenking
MEER
01 mei, 2019
Webdesign Roosendaal
MEER
04 maart, 2019
Trots! Website De Krom B.V. in ‘Top 20 beste websites bouwsector’
MEER