Steun Horeca Roosendaal

05-05-2020

Door de huidige situatie rondom COVID-19, zien veel ondernemers hun inkomsten krimpen. Een groot deel van deze ondernemers zijn onderdeel van de horecasector. Dit komt omdat restaurants, lunchrooms, bars en cafés nu niet meer zomaar eten en drinken mogen verkopen. Toch moeten zij in veel gevallen hun huur en personeel door blijven betalen. Eyedetail wil graag de horeca in Roosendaal steunen, zodat zij zonder problemen deze tijd kunnen doorkomen.

 

Wat we doen

Eyedetail heeft sinds kort de website ‘www.horecaroosendaal.nl’ gestart waarop verschillende horecazaken uit Roosendaal op hun persoonlijke pagina hun verhaal en aanbod kunnen plaatsen. Daarnaast hebben wij op verschillende dagen deze bedrijven gefilmd zodat zij op video zowel hun zaak kunnen laten zien als hun verhaal kunnen doen. Dit alles hebben wij hen gratis aangeboden. Dat vinden we wel zo eerlijk.

 

Hoe het werkt

Deze bedrijven kunnen op hun persoonlijke pagina vertellen hoe zij momenteel met het coronavirus omgaan. De één biedt wellicht afhaal of bezorgen aan, terwijl de ander is overgestapt op het leveren van andere producten. Door middel van posters voor in de fysieke zaak, maar ook als een link op hun persoonlijke pagina, verwijzen wij klanten door naar de website van deze horecabedrijven zodat zij genoeg klandizie krijgen om van rond te kunnen komen.

Het is al lastig genoeg dat zij hun hele concept hebben moeten omgooien, daarom willen wij ze steunen door ze meer publiciteit te geven.

 

Wat jij kan doen

Als klant van Eyedetail, maar ook als inwoner van Roosendaal, kan jij ons helpen! Neem snel een kijkje op de website van Horeca Roosendaal en verwen jezelf met een lekkere bezorg- of afhaalmaaltijd van één van de restaurants op deze website.

Verder kan je deze bedrijven ook steunen door de link te delen met je familie, buren en vrienden in en rondom Roosendaal. Zo helpen we elkaar allemaal!

 

Ga hier naar www.horecaroosendaal.nl