fbpx

Trots! Website De Krom B.V. in ‘Top 20 beste websites bouwsector’

04-03-2019

Online presentatie wordt voor steeds meer branches onmisbaar, zo ook voor de bouw. Daarom bouwden wij voor De Krom B.V. een dynamische videowebsite die helemaal bij deze tijd past. Met succes, want de Krom heeft de achtste plaats gehaald in de ‘Top 20 beste websites in de bouwsector’.

Verhaal achter de wedstrijd

De wedstrijd werd georganiseerd door een specialist op het gebied van online marketing voor de bouwsector.
De verkiezing past volledig bij de online ontwikkeling die veel bouwbedrijven nu doormaken. Na de crisis in 2008 nam het aantal opdrachten voor bouwbedrijven weer toe, maar werd presentatie ook steeds belangrijker. Een visitekaartje namelijk allang niet meer genoeg: de concurrentie is groot en bedrijven moeten met hun tijd meegaan.
Gelukkig heeft de bouwwereld, waaronder De Krom B.V., de voordelen van een goede website ontdekt. Websites krijgen een steeds mooiere lay-out, worden sneller en laten beter zien waar bedrijven écht voor staan. Om bedrijven hiervoor te belonen, werd de top 20 in het leven geroepen.

Beoordeling wedstrijd

Niet elke bouwbedrijf website is een goede website: dat is afhankelijk van meerdere factoren. Daarom heeft de jury van de ‘Top 20 beste websites in de bouwsector’ op een aantal dingen gelet. Zo werd er gekeken naar hoe gebruiksvriendelijk de websites zijn en of ze makkelijk aangepast kunnen worden.
De Krom B.V. website heeft op meerdere punten goed gescoord. Zo is deze website overzichtelijk ingedeeld, responsive (dus op elke scherm goed te bekijken) en wordt het personeel op de website in beeld gebracht. Dat laatste zorgt ervoor dat de identiteit van De Krom B.V. zichtbaar wordt gemaakt, wat bezoekers een gevoel van vertrouwen geeft.

Eyedetail websites bouwbranche

De website van De Krom B.V. is een mooi voorbeeld van hoe Eyedetail websites ontwerpt en bouwt. Zo vinden wij het belangrijk dat jouw website laat zien wie jij als ondernemer bent. Hiervoor brengen wij jouw werk en personeel in beeld met video. Verder zorgen wij ervoor dat bezoekers goed kunnen vinden wat zij zoeken en dat de website ook op de smartphone er mooi uitziet. Onze websites zorgen ervoor dat jij als ondernemer aan de weg kunt timmeren.

Ook een online succesverhaal worden? Neem contact met ons op.

Heeft u een bedrijf, product of evenement waar u graag een blog over heeft neem dan contact op met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

Lees meer op Eyedetail.

15 november, 2019
Het maken van een Procesvideo
MEER
16 mei, 2019
Videoproductie Roosendaal
MEER
06 mei, 2019
Nationale jongerenherdenking
MEER
01 mei, 2019
Webdesign Roosendaal
MEER
27 februari, 2019
RBC Roosendaal U12
MEER