Bedrijfsfilm

Laat een bedrijfsfilm maken!

Het beeld dat mensen van een bedrijf hebben, is vaak doorslaggevend bij een aankoop. Laten zien hoe jouw product wordt gemaakt en wie jouw personeelsleden zijn geeft transparantie en een persoonlijk gezicht aan jouw merk. Een goede manier om potentiële klanten kennis te laten maken met jouw bedrijf is een bedrijfsfilm. Met de techniek van nu is een bedrijfsfilm allang niet meer stoffig of ouderwets: het is juist iets wat helemaal bij deze tijd past.

Een bedrijfsfilm kan in tegenstelling tot tekst en foto’s een heel productieproces laten zien. Ook kunnen in een bedrijfsvideo de teamleden achter jouw onderneming aan het woord komen over wat jullie product of dienst zo bijzonder maakt. Dit ‘kijkje achter de schermen’ geeft de kijkers van jouw video een gevoel van vertrouwen bij jouw product en jouw team. Daarnaast wordt video door websitebezoekers beter onthouden dan tekst en vaker gedeeld op social media. Zo blijven jouw bedrijfsnaam en product langer ‘hangen’ en krijgen jouw social-mediakanalen ook een boost.

Uniek

Het ervaren en deskundige videoteam van Eyedetail maakt een bedrijfsfilm die bij jouw onderneming past en de unieke en sterke kanten van jouw team en product naar voren laat komen.