Evenementen

Evenementen

Aftermovies, teasers en video’s waarin artiesten worden aangekondigd: steeds meer evenementen maken gebruik van video. Een goede zet, want video wekt de nieuwsgierigheid van nieuwe bezoekers, maakt het programma inzichtelijk en houdt de sfeer vast tot ver na het evenement.

Een grote uitdaging bij het organiseren van een evenement is het trekken van aandacht en het stimuleren van mensen om zich te gaan verdiepen in het evenement. Teasers, korte video’s waarin het evenement aangekondigd wordt, zijn hiervoor een goed middel. Een teaser-video is namelijk lang genoeg om de belangrijkste informatie over een evenement te geven maar blijft tegelijkertijd vrij kort. Hierdoor prikkelen teasers nieuwe bezoekers en wakkeren zij hun interesse aan voor uw evenement.

Vele doeleinden

Video kan na de start van de kaartverkoop helpen bij het bekendmaken van het programma. Door video’s van gastsprekers, artiesten of activiteiten te verspreiden op social media, weten bezoekers voor de start van uw evenement al wat hen te wachten staat. Het delen van deze video’s kan daarnaast nieuwe geïnteresseerden overhalen.

Tenslotte zorgt een aftermovie ervoor dat bezoekers het evenement kunnen herbeleven. In een aftermovie kunnen ook de sponsoren opnieuw onder de aandacht worden gebracht en een nieuw evenement aan worden gekondigd. Een aftermovie kan zowel op de website als op social-mediakanalen worden gedeeld en geplaatst: het bereik van uw evenement wordt hierdoor groter.

Video brengt je dichterbij

Eyedetail maakt voor uiteenlopende evenementen passende video’s: van festival aftermovies tot video’s van bedrijfsfeesten en congressen. Door gebruik te maken van verschillende videotechnieken brengt Eyedetail de kijker, bezoeker of geïnteresseerde, dichter bij het programma en de sfeer van het evenement.

Benieuwd naar de evenementenvideo’s van Eyedetail? Neem dan contact met ons op. Wij laten u graag de mogelijkheden voor uw evenement zien.