Projectvideo’s

Projectvideo’s

Een project, bijvoorbeeld in de bouw, speelt zich vaak af achter gesloten deuren. Buitenstaanders krijgen vaak geen beeld bij wat het project daadwerkelijk inhoudt. Een projectvideo maakt dit proces wél inzichtelijk door een kijkje achter de schermen te bieden. Daarnaast zijn projectvideo’s een sterk marketingmiddel en een manier om terug te blikken voor alle betrokkenen bij het project.

Bij bepaalde projecten, zoals renovaties van grote winkels of de aanleg van nieuwe infrastructuur, zijn grote groepen gebruikers en omwonenden betrokken. Zij zien veel verandereeen aan de plek waar zij dagelijks of wekelijks komen maar krijgen van het project zelf soms weinig mee. Door een video te maken van het project, kan deze groep mensen wél inzicht krijgen in de voortgang van de werkzaamheden. Zij zien namelijk wat de veranderingen zijn en hoe het werk wordt uitgevoerd. Dit zorgt voor betrokkenheid en daardoor voor een gevoel van vertrouwen. Doordat het project transparant is, weten zij dat de werkzaamheden op de juiste manier uit worden gevoerd.

Social media

Projectvideo’s zijn erg geschikt voor social media: ze worden door grote groepen betrokkenen bekeken en zijn eenvoudig te delen. Hierdoor wordt er nog meer aandacht voor het project en daarmee ook voor de uitvoerder gegenereerd. Met dagelijkse updates over het project, blijven geïnteresseerden het project volgen waardoor zij de socialmedia-kanalen over het project en de onderneming een boost geven.

Terugkijken

Na afloop van het project blijft een projectvideo een belangrijk doel dienen: het ophalen van herinneringen en een vereenvoudigen van een evaluatie. Al het harde werken is op beeld vastgelegd. De uitvoerders, opdrachtgevers en gebruikers kunnen telkens opnieuw terugblikken op het project. Bij een nabespreking kan de video worden bekeken voor het beoordelen van de werkzaamheden en de uitvoer hiervan.

Laten zien wat bijzonder is

Eyedetail bracht al een groot aantal projecten in beeld. Van de verbouwing van een supermarkt tot de bestrating van complete wegen. Door mee te lopen met de mensen achter het project, brengen wij de dingen in beeld die het project bijzonder maken.

Benieuwd naar de mogelijkheden van video voor uw project? Neem dan contact met ons op.